• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljubac srpske teniserke i kapitena Slovenije zbog plasmana na EURO! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon velikog uspjeha sa reprezentacijom Oblak dobio poljubac Olge Danilović.

 Jan Oblak i Olga Danilovic poljubac poslije utakmice video snimak Izvor: Instagram/danilovicolga/Printscreen

Slovenački golman Jan Oblak i srpska teniserka Olga Danilović uživaju zajedno, a to pokazuje i kratak snimak koji je ona podijelila na društvenim mrežama nakon što je izabranika bodrila u veoma važnom meču. Sa nacionalnim timom Slovenije Oblak je igrao protiv Kazahstana u posljednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a njegovom timu bio je potreban bod kako bi otišli u Njemačku naredne godine. Uspjeli su da osvoje sva tri, a on je to proslavio u Olginom zagrljaju.

Pao je i poljubac pred punim stadionom u Ljubljani, odakle su Slovenci krenuli na Evropsko prvenstvo, gdje bi u teoriji mogli da budu jedan od rivala Srbije - pobjedom nad Kazahstanom uskočili su u treći šešir pred žrijeb, a "orlove" gurnuli u četvrti i tako ih doveli u nepovoljan položaj. Sigurni smo da Olga neće zamjeriti Janu zbog toga, a da bi Srbija mogla da iskoristi to što na velikom takmičenju konačno neće biti u grupi sa Švajcarskom!

Inače, srpska teniserka Olga Danilović i slavni golman Atletiko Madrida već mjesecima uživaju u vezi. O tome se detaljnije saznalo kada su Oblak i Stefan Savić gledali njene mečeve na Rolan Garosu, a Srpkinja je tada nekoliko puta prokomentarisala njihov odnos i zagolicala maštu javnosti. Sve je postalo jasno kada su zajedno doputovali u Beograd, a zatim i na društvenim mrežama.

Olga je u julu okačila zajednički selfi na svoj Instagram profil i tako potvrdila da su zajedno, a u narednim mjesecima nije se previše pričalo o vezi. Srpska teniserka imala je probleme zbog kojih nije mogla da se fokusira na sport, ali najava da će nastupiti za srpsku reprezentaciju na Junajted kupu, u društvu Novaka Đokovića, Hamada Međedovića, Nikole Ćaćića, Natalije Stevanović i Dejane Radanović pokazuju da će za narednu sezonu biti spremna.

Dok taj turnir ne bude na programu u Australiji, Olga je imala vremena da isprati sportski uspjeh svog dečka. Pogledajte kako je bilo u Ljubljani kada je sudija odsvirao kraj utakmice, Slovenija izborila plasman na Evropsko prvenstvo, a Olga Danilović nagradila momka poljupcem:

Pogledajte

00:16
Olga bodrila Oblaka
Izvor: Instagram/danilovicolga
Izvor: Instagram/danilovicolga

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:11
Olga Danilović i Jan Oblak u Beogradu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC