• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se iz Srbije, u dom mu upali naoružani pljačkaši

Poznati fudbaler i njegovi najbliži doživjeli užasnu situaciju i traumu.

 Opljačkan Kurt Zuma Izvor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleru Vest Hema, Kurtu Zumi (29) naoružani pljačkaši upali su u porodični dom u Londonu u subotu veče i to dok je on bio sa svojom porodicom unutra. U prisustvu francuskog asa, njegove supruge Sandre i njihovo četvoro djece, pljačkaši su ukrali novac i dragocjenosti u vrijednosti većoj od 100.000 funti, što je oko 116.000 evra.

Zuma zbog pretrpljenog šoka nije u nedjelju bio na utakmici protiv Kristal Palasa, prije nekoliko dana boravio je u Srbiji i sjedio na klupi u utakmici TSC - Vest Hem u Bačkoj Topoli. Nakon povratka kući sa ostatkom ekipe, doživio je napad i pljačku zbog koje je reagovao i njegov klub. Vest Hem nije isprva rekao o čemu se radi, ali je naknadno saopštio da će nagraditi sa 25.000 funti svakoga ko pruži bilo kakvu informaciju koja bi mogla da doprinese hapšenju osumnjičenih.

Fudbalerova supruga nedavno se porodila, a nakon pretrpljenog straha i velikog šoka, policija je izdala upozorenje njihovim komšijama da vode računa o organizovanoj bandi koja upada u kuće i pljačka.

"Vest Hem ponudio je nagradu od 25.000 funti za informaciju koja bi dovela do hapšenja i uspješnog privođenja pravdi provalnika koji su upali u kuću Kurta Zume veče pred meč protiv Kristala Palasa. U Kurtov dom je provaljeno dok su svi članovi njegove porodice bili u kući i svi su ostali u ogromnom stresu. Srećom, niko nije povrijeđen, ali bilo je to traumatično iskustvo za defanzivca Vest Hema, za njegovu suprugu i za njegovu mladu porodicu", poručio je klub.

"Provalnici su oteli veoma vrijedne stvari, koje imaju ogroman lični i emotivni značaj za porodicu", takođe je navedeno. Izvor engleskih medija otkrio je da je napad bio veoma brutalan, da su u pitanju bili "agresivni i organizovani" razbojnici i da su za sobom ostavili rasturenu kuću". Fudbaler i članovi njegove porodice još imaju velikih teškoća da govore o tome šta su doživjeli, a svi u klubu su od prvog trenutka bili svjesni da je u pitanju veoma ozbiljna stvar, dok Zuma nije bio u stanju da nastupi u meču Premijer lige.

Kurt Zuma u Engleskoj živi već devet godina, jer je stigao u Čelsi 2014. godine iz Sent-Etjena, na Stamford Bridžu je postao prvak Premijer lige, a odlazio je i na pozajmice u Stouk i Everton. Član je Vest Hema od 2021. godine, a za "A" reprezentaciju Francuske odigrao je 11 mečeva i postigao jedan gol. Posljednji put je igrao za reprezentaciju u novembru 2021. Poslije ovog incidenta i užasnog događaja, Zuma dobija javne poruke podrške i iz Premijer lige i iz svoje zemlje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC