• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC ne odustaje od Evrope, traže čudo! Lazetić pred Vest Hem poručio: "Tinja nada"

Žarko Lazetić pričao je sa novinarima pred meč sa Vest Hemom.

 Žarko Lazetić najava TSC Vest Hem Izvor: MN PRESS

TSC u pretposljednjem kolu Lige Evrope dočekuje Vest Hem u Bačkoj Topoli. Poslije ubjedljive pobjede protiv Partizana nada se da bi mogao da napravi pravu senzaciju protiv premijerligaškog tima. U prvom meču u Londonu je prvi poveo, pa je do kraja meča primio tri gola (3:1). Moraće mnogo bolje na svom terenu ako želi da izbjegne poraz.

Pred ovaj meč tim Žarka Lazetića ima samo jedan bod, ali ima teorijsku šansu da se bori za treće mjesto i prolaz u Ligu konferencija. Tu poziciju trenutno drži Olimpijakos sa četiri boda, ali grčki tim drži sudbinu u svojim rukama. "Tinja nada, dokle god postoji bilo kakva šansa, borićemo se za to treće mjesto. Vidjećemo koliko je to moguće, daćemo sve od sebe da se približimo tome i da posljednji duel u Grčkoj odlučuje o prolasku u Evropu", rekao je Lazetić.

Prisjetio se i prvog meča sa "čekićarima" i poraza.

"Imamo iskustvo iz prve utakmice gdje smo bili dobri defanzivno, parirali smo im. Sa samopuzdanjem iz meča sa Partizanom i sa onoga što vidim na treninzima, vjerujem da ćemo biti još bolji sa loptom i opasniji. U Londonu smo bili dobri više od 60 minuta, ako sada to ode na 80 ili 90, možda i rezultat bude bolji."

Nije htio da otkriva sastav tima za meč.

"Naša ideja je i da se branimo i da napadamo, cilj je da se mi nametnemo i da probamo da vodimo igru. Zavisi to često od protivnika, posebno kada su to Vest Hem i Lukas Paketa. Oni će se pitati dosta, mi ćemo probati sa presingom da reagujemo, imamo plan. Moraćemo da budemo perfektni u nekim fazama, još da prekide branimo savršeno i rezultat će biti bolji", zaključio je Lazetić.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC