• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj: Ko stoji iza mene? Oni koji iskreno vole Partizan i ovaj sport!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana imao emotivno obraćanje posle poraza na gostovanju Radničkom u Nišu.

 igor duljaj poslije utakmice u nišu  Izvor: YouTube/ FK Partizan Beograd

Partizan je izgubio na gostovanju Radničkom u Nišu i sada zauzima drugu poziciju na tabeli, sa istim brojem bodova kao Crvena zvezda (43), uz lošiju gol razliku. Poslije meča u Nišu, gde je domaćin preokretom osvojio sva tri boda, trener crno-bijelih Igor Duljaj govorio je na konferenciji za novinare i rekao da su mnogi očekivali da njegov tim ne bude ni prvi, ni drugi, već od petog do sedmog mjesta.

"Radnički je pobijedio i to je ono što se pamti, ostalo će se već koliko sutra zaboraviti. Radnički je imao veliku želju da ostvari pobjedu, čestitam kolegi Đorđeviću na tome, bili su energični kao i moj tim. Mislim da smo kontrolisali utakmicu, ritam, postigli gol, a poslije toga se desilo što se desilo i uvijek je moj stav da neću suđenje da komentarišem. Moramo da se okrenemo sljedećoj utakmici. Atmosfera je bila odlična i pohvale za sve koji su došli da bodre svoj tim", rekao je poslije meča Duljaj.

Upitan za činjenicu da Partizan više nije prvi, a da je donedavno imao šest bodova prednosti, trener crno-bijelih je rekao: "Svi dobro znate šta su nam predviđali kad smo krenuli, da su nam i iz mog kluba predviđali da ćemo biti peti, šesti, sedmi. To se nije dogodilo. Izuzetno je važno da smo ekipa, treneri na neki način sami i da nemamo podršku navijača. Kad ovako otvoreno govorim, pitaju me ko stoji iza mene. Stoje ljudi koji iskreno vole Partizan i iskreno vole ovaj sport, a među njih ubrajam i dosta navijača Zvezde koji me zaustavljaju na utakmici i žele da vide pravi, sportski fudbal. To ne umanjuje pobjedu Radničkog i čestitam mu još jednom".

Duljaj je bio upitan i za to što je djelovalo da je ekipa "prenervozna".

"Znate kako, veoma je teško i koliko god da pričamo sa igračima, ušli smo u meč gdje imate Ilića sa tri kartona, Belić takođe ima tri kartona. Da se ne lažemo, i mi znamo koliko njih ima kartone i na koga će ko da juri da se što prije dobije karton - opravdano ili neopravdano. Ako je sudija svirao žuti karton, onda je žuti i onda nema tu polemike. Onda su i igrači nervozni, ako se u nekom datom trenutku učinilo da nešto nije kako bi trebalo. A, ponavljam, moj stav je da ne komentarišem suđenje, i oni mogu da pogriješe, svi smo mi ljudi, ali ću uvijek da ističem sportsku priču i uvijek želim da bude pošteno", poručio je on.

Partizan će u sljedećem kolu u subotu od 18.30 časova igrati protiv Radničkog 1923 u Humskoj, a sljedeće srijede će takođe u svom domu igrati protiv Crvene zvezde, na oproštaju od jesenjeg dijela sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC