• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ostavio najbolje u Mančesteru: U Beograd doveo djecu - zna se ko ne igra protiv Zvezde

Španski trener Pep Gvardiola donio odluku da odmori neke od najboljih igrača Mančester sitija.

 Mančester siti bez standardnih prvotimaca protiv Zvezde Izvor: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde u srijedu uveče igraće protiv Mančester sitija, na zatvaranju grupne faze Lige šampiona. Aktuelni šampion Srbije odmjeriće snage protiv najboljeg tima Evrope u prethodnoj sezoni, ali u nešto drugačijem sastavu. Pep Gvardiola nije doveo u Beograd sve najbolje fudbalere koje ima, već su mjesto u avionu zauzeli i neki dječaci.

Na prvi pogled primjetno je da neće biti Erlinga Holanda, vjerovatno najboljeg napadača današnjice. Ubojiti golgeter Mančester sitija propustio je gostovanje Lutonu u prethodnom kolu Premijer lige, a spekuliše se i o dužoj pauzi zbog koje ga neće biti na terenu. Umjesto njega će u Beogradu igrati Hulijan Alvarez, Oskar Bob ili mladi Mika Hamilton koji je prilično nepoznat široj javnosti. I tu nije kraj promjenama u redovima Mančester sitija.

Beogradski meč propušta i golman Ederson, zatim već dugo povrijeđeni Kevin de Brujne, ali i Žeremi Doku koji je u Mančesteru već tokom prvog dijela meča morao na teren umjesto Bernarda Silve. Eksplozivni krilni napadač takođe je povrijeđen, a Mančester sitiju bitnije je da se polako oporavlja i bude spreman za izazove koji ekipu očekuju u Premijer ligi.

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar istakao je na konferenciji za medije da se nada izostanku Rodrija, pošto "Građani" nisu isti tim kada fantastični centralni vezni španske reprezentacije nije na terenu. Bez njega na terenu upisali su sva tri ligaška poraza ove sezone, pa je to karta na koju će Zvezda igrati u srijedu uveče - ukoliko se ne pojavi na terenu.

Sastav Mančester sitija u Beogradu:

  • golmani - Stefan Ortega, Skot Karson, Tru Grant
  • odbrana - Kajl Voker, Ruben Dijas, Džon Stouns, Nejtan Ake, Serhio Gomez, Joško Gvardiol, Manuel Akandži, Maks Alejn, Riko Luis
  • vezni red - Kalvin Filips, Rodri, Mateuš Nunjez, Mahamadu Susoho, Mateo Kovačić, Džek Griliš, Bernardo Silva, Fil Foden
  • napadači - Hulijan Alvarez, Oskar Bob, Mika Hamilton

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC