• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Erling Haland definitvno ne dolazi u Beograd

Autor Milutin Vujičić

Najveća zvijezda Mančester sitija nije spremna za Crvenu zvezdu.

 Erling Haland ne igra protiv Crvene zvezde Izvor: YouTube/screenshot/Hayters TV

Mančester siti dolazi u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi za kraj grupne faze Lige šampiona (srijeda, 18.45), a trener prvaka Evrope Pep Gvardiola će očigledno na ovom meču "odmarati nosioce". To nije direktno potvrdio, ali je na neki način između redova provukao da mu meč sa Zvezdom - koji nema nikakav rezultatski značaj za ove timove - nije od presudnog značaja pošto već razmišlja o Kristal Palasu sljedećeg vikenda.

Tako je na pitanje o povredi Erlinga Halanda, koji definitivno neće putovati sa timom u Beograd, počeo da priča o sljedećem meču u okviru Premijer lige: "Holand nije bio spreman za meč sa Lutonom, ne mislim da će biti spreman ni za Kristal Palas. Nadamo se da će igrati u Saudijskoj Arabiji (na Svjetskom prvenstvu za klubove prim. aut)", kazao je Gvardiola.

Mančester siti je uz dosta muke pobijedio Luton bez Holanda (2:1) i nisu u dobroj situaciji jer zaostaju četiri boda za Liverpulom, a navijači su uplašeni da je Norvežanin doživio prelom i da ga zato nema u sastavu. Ipak, Gvardiola ističe da će od nedjelje do nedjelje provjeravati njegovo stanje i da nije ozbiljno kako se piše. "Ima naprsnuće kosti, samo naprsnuće. Molim vas nemojte da me pitate da li je slomio stopalo, samo je u pitanju naprsnuće", naglasio je Pep.

Jedan od najboljih napadača svijeta Erling Haland je inače postigao 19 golova na 22 utakmice ove sezone, dok ima i pet asistencija, a najvjerovatnije će ga u Beogradu zamijeniti Hulijan Alvarez.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC