• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša ima velike planove, ali nema trenera: Oduševio je cijeli Novi Sad, pa odlazi usred sezone!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vojvodina u potrazi za novim trenerom poslije jesenjeg dijela šampionata.

 Ranko Popović napušta Vojvodinu Izvor: MN PRESS

Ranko Popović nije napravio ove jeseni istorijske rezultate sa Vojvodinom, ali je navijačima "stare dame" prirastao srcu zbog stila fudbala koji je forsirao i hrabrih izjava, naročito prije i poslije derbija sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Ništa nije slutilo na skoriji rastanak, ali će do njega ipak doći već nakon posljednjeg jesenjeg kola koje Vojvodina igra protiv Voždovca u četvrtak od 19 časova u Beogradu.

Popović je dobio unosnu ponudu iz Japana, gdje će preuzeti klub Kašima antlers, prenosi "Dnevnik". U pitanju je osmostruki šampion Japana, i osvajač Azijske lige šampiona iz 2018. godine, koji je prethodnih nedjelja kontaktirao sa Popovićem i na kraju ga ubijedio da se vrati u zemlju u kojoj je inače i pravio najveće trenerske rezultate.

Popović je vodio Mačidu u dva navrata, Tokio i Serezo Osaku, a sada će pokušati da petoplasirani tim iz prošlosezonskog prvenstva Japana vrati na stare staze. To je situacija u kojoj Vojvodina nije ni zamišljala da će se naći, ali ako je za utjehu, Novosađani će makar dobiti simbolično obeštećenje pošto je ugovor Popovića "vezivao" za klub do kraja ove sezone dok odlazi na pola urađenog posla.

Harizmatični trener je u Vojvodinu stigao umjesto Radoslava Bataka, koji je doživio kolaps u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu protiv Apoela, a na 18 utakmica koliko je vodio crveno-bijele upisao je deset pobjeda, četiri remija i četiri poraza.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC