• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Vojvodine predstavljen u novom klubu: Popović ide u Japan

Vojvodina i zvanično ostaje bez trenera Ranka Popovića, najsvjetlije tačke ove sezone.

 Ranko Popović preuzima Kašima antlers Izvor: MN PRESS

Ranko Popović i definitivno napušta Vojvodinu, pošto je njegov novi klub Kašima antlers na društvenim mrežama potvrdio da je postigao saradnju sa njim. Sve to učinili su samo nekoliko sati pred posljednju utakmicu "stare dame" ove jeseni protiv Voždovca u Beogradu (18.00) i time nikako nisu učinili uslugu Popoviću, koji nije želio da priča o odlasku uoči meča.

"To može da se odrazi na više načina, ali ja još nigdje nisam otišao. Igrači to znaju i oni treba da pokažu da su tu i da nisu otišli nigdje. Oni treba da budu na terenu i da pokažu svoj maksimum, jer svi mi sutra predstavljamo Vojvodinu. Svi smo mi još uvijek u Vojvodini i tako treba da se ponašamo, i da tako završimo ovaj dio sezone. Sve ovo drugo dolazi poslije toga", istakao je trener na konferenciji za medije uoči utakmice.


U pitanju je osmostruki prvak Japana koji je prošlu sezonu završio na petom mjestu i želi da se vrati na staze stare slave, a vjeruju da bi to mogao da im donese Popović koji ima iskustva u ovoj zemlji. Radio je u Hirošimi kao asistent, pa u Mačidi, Tokiju, Osaki... Oprobao se i u Španiji, gdje je bio trener Saragose, dok se ljetos vratio u Vojvodinu.

U dosadašnjih 18 utakmica koliko je vodio crveno-bijele upisao je deset pobjeda, četiri remija i četiri poraza, a nada se da bi pobjedom protiv Voždovca mogao da se na dostojanstven način oprosti od Novosađana. Klub bi nezvanično trebalo da dobije i lijepo obeštećenje za njega, pošto je Popović imao ugovor do kraja sezone, međutim kada je dobio unosnu ponudu iz Japana - postignut je džentlmenski dogovor njega i kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC