• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva puta kolabirao, ali u 2024. hoće na teren: Poznato stanje kapitena Lutona poslije srčanog udara na terenu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tom Lokjer bi mogao uskoro na teren!

 Tom Lokjer nakon srčanog udara želi na teren Izvor: Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Dobre vijesti dolaze iz Engleske, pošto se kapiten Lutona Tom Lokjer sve bolje osjeća! On je kolabirao na meču sa Bornmutom kada je doživio srčani udar. Sada se povodom njegovog stanja oglasio klub i menadžer Rob Edvards. On je otkrio da mu je iskusni vezista rekao da mu je već dosadno na rehabilitaciji! 

"Pričam sa njim svakog dana. On napreduje, djeluje da mu je već dosadno, ali je generalno u jako dobrom raspoloženju što je sjajno. Zezao me je zbog moje trenerke koju sam obukao za Božić protiv Šefild junajteda, tako da mu dobro ide", rekao je Edvards na konferenciji za medije. 

Tom Lokjer je prestrašio cijelo Ostrvo, pošto mu je ovo bio drugi put da kolabira na terenu. On je pao i u finalnoj utakmici plej-ofa za ulazak u Premijer ligu između Lutona i Koventrija. Tada je hitno prebačen u bolnicu i operisan, a nakon ljekarske intervencije i pregleda rečeno mu je da može da nastavi da igra fudbal na najvećem nivou. Poslije utakmcie sa Bornmutom, oglasio se Luton sa saopštenjem.

"Žao nam je svih navijača koji su bili prisutni zbog toga što igrači dva tima više nisu bili u stanju da nastave utakmicu nakon što su vidjeli svog voljenog saigrača i prijatelja kako na taj način napušta teren. Nisu mogli da nastave meč u takvim okolnostima. Hvala svima na divnim aplauzima i na tome što su pjevali Lokovo ime na stadionu u tako teškom trenutku," navedeno je u saopštenju. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC