• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sloga Meridian u Antaliji igra prvi pripremni meč: Kazahstanci testiraju Jagodićev tim

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trećeg dana priprema u Turskoj dobojski fudbaleri odigraće prijateljsku utakmicu kazahstanskog Jelimaj Semeja.

 FK Sloga Meridian Doboj Izvor: Promo/FK Sloga Meridian

Fudbaleri Sloge Meridian u petak od 17 časova po lokalnom vremenu u Beleku (15 časova po našem) odigraće prvu od planirane četiri pripremne utakmice - rival izabranicima Vlade Jagodića biće kazahstanski drugoligaš Jelimaj Semej.

Prva dva dana boravka u Antaliji dobojski "crveno-bijeli" iskoristili su za treninge, a sutra ih očekuje prvi kontrolni susret. Prema ranijim najavama, Jagodić će u ovom meču pružiti priliku svim igračima.

"Poslije dugog, ali veoma uspješnog puta u Antaliju, smjestili smo se u našu bazu - hotel Titanik. Prema planu, u ova dva dana odradili smo četiri zahtjevna treninga. Mnogo me veseli da su svi igrači odradili sve što je planirano i baš se potrudili da sve izdrže. Uzimajući u obzir vremensku razliku od dva sata, mišljenja sam da su momci odlično podnijeli period adaptacije. Sutra nam slijedi prva kontrolna utakmica, od četiri planirane i dogovorene, u kojoj planiram da svima pružim priliku. Naravno, neki malo više, a neki malo manje, ali niko preko četrdeset i pet minuta, što bi trebalo da bude dovoljno u ovom trenutku, a istovremeno da svi koji su na pripremama dobiju adekvatnu minutažu", rekao je trener Sloge Meridian.

Jasno je da trenutno rezultati nisu u prvom planu, nego da će pripremni susreti biti iskorišćeni da se ekipa što bolje uigra i spremi na tehničko-taktičkom planu. Ipak, Jagodić od svoje ekipe zahtijeva maksimalnu ozbiljnost.

"Nisam od trenera kojima je rezultat tokom priprema u drugom planu. Naravno da nije imperativ, ali je svaka utakmica novi izazov i prilika da se već od početka stvara pobjednički mentalitet. Ako je ikako moguće, svaku utakmicu treba pokušati pobijediti. Trenutno, ono što mi je mnogo bitno, to je da su svi igrači zdravi i da se svi pripremaju prema planu. Konkurencija je zaista žestoka i svi se bore za svoje pozicije, jer apsolutno na sve njih računam", dodao je Jagodić.

Nakon Jelimaja, za 29. januar zakazan je duel sa Vislom Plock, 2. februara Sloga Meridian igraće sa uzbekistanskim Bunjodkorom, klubom čiji je član Toni Jović, dok je za kraj ostavljena najjača provjera. Rival Slogi Meridian 5. februara biće moskovski Dinamo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC