• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov Korejac u čudu zbog Beograda: Dao gol, pa poručio: Osjećam se kao kod kuće

Jung-Džun Goh prezadovoljan dosadašnjim utiscima iz Beograda i Partizana.

 Jung-džun Goh o Beogradu i Partizanu Izvor: MN PRESS

Partizan je ubjedljivo pobijedio IMT (5:2) i tako ostao prvi na tabeli Superlige i poslije 21. kola, a važna vijest za Igora Duljaja je što su prve pogotke upisali novi fudbaleri - Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung-Džun Goh. Posebno može da ga raduje što je Goh, koji je i doveden zbog golova, odmah pokazao da je u formi, zbog čega je presrećan.

"Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam baš danas, na debiju, postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak!", rekao je Goh za zvanični sajt Partizana.

Prema riječima fudbalera iz Južne Koreje, odmah na prvom meču u Humskoj je "osjetio energiju navijača" i zahvalio im se na podršci, a već ističe da mu se dopada i Beograd.

"Nevjerovatno, ali u Beogradu se osjećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, na žalost nemam još uvijek mnogo vremena, ali ono što me fascinira je koliko su svi ljubazni. Baš mi se ovdje dopada i samo mogu reći da je prelijep grad!", naglasio je on.

Goh je najveće pojačanje Partizana ove sezone i stigao je iz Pohanga za 1,2 miliona evra, a posebno ga je radovalo što je odmah vidio zastavu svoje države:.

"Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali i na poklon su mi donijeli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je nevjerovatno značila."

Naredni meč Partizan igra već 24. februara protiv Radnika, pa dočekuje Železničar (2. mart) u Humskoj, dok je 9. marta zakazan drugi "vječiti" derbi - ovoga puta na stadionu Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC