• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape napravio skandal! Trener ga zamijenio, on otišao na tribinu i sjeo kod svoje majke!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kilijan Mbape je poslije izmjene otišao na tribine i sjeo je pored svoje majke Fajze.

 Kilijan Mbape nakon izmjene otišao na tribine Izvor: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

PSŽ je remizirao sa Monakom (0:0), a meč je obilježio Kilijan Mbape. Ne zbog poteza na terenu, već zbog činjenice da je poslije izmjene umjesto na klupu kod saigrača, odlučio da ode na tribine i da sjedne pored svoje majke Fajze Lamari. To je iznerviralo mnoge navijače pariskog kluba.

Luis Enrike odlučio je da u pauzi između dva poluvrmena izvede Mbapea iz igre i uveo je Randala Kolo Muanija. Umjesto da se premjesti na klupu i bude uz ostatak tima, Kilijan je odlučio da ode kod svoje majke, koja mu je inače i agent. Sa njom je odgledao ostatak meča što je samo potvrdilo priče da će na ljeto i definitivno da postane novi igrač madridskog Reala.

Jasno je da je PSŽ osvojio titulu u Francuskoj, ima 12 bodova prednosti u odnosu na Brest, uz meč više. Potrebno je pravo čudo da ih spriječi u tome. Međutim, razlog za bijes je činjenica da Parižani imaju velike ambicije u Ligi šampiona, pobijedili su Real Sosijedad u prvom meču osmine finala, blizu su prolaska dalje, a Kilijanov potez pokazuje da ga tim ne zanima previše.

"Ovo je bila 100 odsto moja odluka. Prije ili kasnije moraćemo da se naviknemo da igramo bez Mbapea. Ja sam donio takvu odluku kako bih uradio ono što je najbolje za tim", rekao je Luis Enrike na konferenciji za medije.

Novinare je, očekivano, najviše zanimala ta tema. "Evo, prva tri pitanja, sva o tome. Het-trik. Hoćemo li i četvrto?", upitao je Enrike novinare, poslije čega je promijenjena tema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC