• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šifrovana poruka trenera TSC-a poslije dva penala za Zvezdu: "Sila Boga ne moli, a Bog silu ne voli"

Utisak je da Žarko Lazetić ponovo nije bio zadovoljan nekim stvarima nakon poraza TSC-a.

 Izjave trenera nakon utakmice TSC Zvezda Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda je pobijedila TSC 3:1 (1:0) u Bačkoj Topoli, a trener domaćeg tima Žarko Lazetić nije bio zadovoljan pojedinim stvarima u igri svog tima, dok je utisak da ni suđenje Milana Ilića nije bilo po njegovoj volji. Zvezdi su dosuđena dva penala, zbog prvog je Lazetić dobio i žuti karton, a "šifrovanom" porukom na kraju trener TSC-a je naglasio svoj utisak o njima.

"Po rezultatu, nije bila dobra taktika. Čestitam im na pobjedi. Prvo poluvrijeme smo bili nervozni, nismo mogli da dođemo do posjeda, branili smo se fenomenalno i Zvezda nas nije ugrozila. Sa te strane je bila dobra taktika. U drugom poluvremenu smo bili bolji sa loptom, a onda neoprezni kod primljenog gola i tu bih se zadržao. Vidjeli ste, debitovao je igrač 2007. godište.. Rekao sam mojim igračima, kao što sam i prije utakmice - sila Boga ne moli, ali Bog silu i ne voli. Toliko o tome", rekao je Lazetić prije nego što je otišao od kamera TV Arena Sport.

A kako je Vladan Milojević vidio meč? Bio je zadovoljan svime sem povredama trojice važnih igrača i to baš sedam dana pred "vječiti" derbi na Marakani.

"Ne bih da pričam o derbiju, nama je ova utakmica ništa bitnija ili slabija nego ostale. TSC je izuzetno dobra ekipa, rekao sam i prije meča. Možda su igrali malo zatvorenije. Kad treba da jurite da date gol, a branite kontre... Dosta je dobro izgledalo. Najveće probleme su mi zadavale ove povrede, nije bilo prostora da osvježim ekipu. Dragović mišić, Spajić zglob, Lučić koljeno. Tako se izdešavalo, i to je fudbal. Odajem igračima pohvale za taktičku disciplinu. Hvala i ovoj divnoj publici. Prvi put sam akter meča na ovom terenu, svaka čast TSC-u", rekao je trener Zvezde.

Pogodak Gelora Kange u Bačkoj Topoli.
Izvor: Youtube/Arenasport TV

Podsjetimo, Crvena zvezda je slavila 3:1 golovima Kange u 36. iz penala, Bukarija u 63. i Hvanga u 84, takođe iz penala, dok je jedini gol za TSC dao Pantović u 61.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC