• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parkiraćemo i dva autobusa protiv Zvezde ako treba! Lazetić se javio: Mi imamo svoju tabelu, njima je bitno za titulu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Žarko Lazetić oglasio se pred meč sa Crvenom zvezdom.

 Žarko Lazetić oglasio se pred meč sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i TSC igraju derbi kola u Bačkoj Topoli u subotu (16 časova). Biće to meč u kom će gosti pokušati da dođu do bodova i nastave šampionsku trku sa Partizanom, dok će domaćini uraditi sve što mogu da ih u tome spriječe.

Do dobrog rezultata žele da stignu kako god je to moguće. "Ako bude trebalo da se branimo svi, nas 10, ako treba i dva autobusa ćemo da parkiramo. A, kada budemo napadali, željećemo da se nametnemo, da imamo loptu i znaćemo šta sa njom da uradimo", poručio je Lazetić.

Ima samo riječi hvale na račun rivala.

"U posljednje tri utakmice se vidjelo da Zvezda golove postiže na različite načine i da im je uspjelo da implementiraju novine u igru. Pedantno spremaju svaku utakmicu, drugačije pristupaju timovima, adaptiraju se i prilagođavaju protivniku. Za nas je predstojeći meč veliki motiv i prilika koju jedva čekamo."

Nada se da nervoza neće imati uticaj. "Trenirali smo izvanredno, imali smo dva dobra defanzivna treninga što je veoma važno pred meč sa Zvezdom. Vjerujem da ćemo se uspješno braniti, ali prije svega ćemo željeti da napadamo da imamo loptu u posjedu i nametnemo svoju igru. Protiv Zvezde je to uvijek komplikovanije i sa određenom nervozom i nadam se da nas pun stadion i značaj utakmice neće sputati, već motivisati da pokažemo ono najbolje što znamo."

TSC je trenutno treći na tabeli sa 46 bodova. "Prezadovoljan sam timom, načinom na koji se nose sa pritiscima. Mi imamo našu internu tabelu na kojoj nismo tako dobro pozicionirani i pred sebe smo, u ovoj polusezoni, postavili mnogo visokih ciljeva. Ovo nam je velika prilika i mada se pripremamo kao i za svaki drugi duel i želimo da budemo najbolji mogući pa da vidimo za šta je to dovoljno protiv sjajne Crvene zvezde."

Ulogu favorita prepustio je crveno-bijelima. "Predstojeća utakmica je Zvezdi veoma bitna u borbi za titulu, ali i nama je veoma važna jer smo u ovom momentu bliži Partizanu i Zvezdi nego što su drugi timovi nama. Možda to nije bilo očekivano, pogotovu što smo imali opterećenje Evropom, ali to je realnost koju svi moramo da prihvatimo, da istrajemo i vidimo da li i u ovoj sezoni možemo da pomjerimo još neku granicu", zaključio je Lazetić i dodao da neće moći da računa na nekoliko igrača poput Ćalušića, Cvetkovića, Stojića, Šoša i Vlalukina.



Standings provided by Sofascore

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC