• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostalo još samo hiljadu karata za "vječiti derbi"! Zvezda i Partizan za vrh tabele uz pune tribine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana

 Karte za derbi Crvena zvezda Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmjeriće snage u 24. kolu Superlige Srbije, a "vječiti derbi" na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 17:00 izaziva veliko interesovanje javnosti. Kako su saopštili crveno-bijeli, kontigent karata koji je pušten u prodaju rasprodat je nekoliko dana prije same utakmice, pa će na blagajnama morati da se nađe novi!

Crvena zvezda je odlučila da u utorak od 10 do 18 časova na blagajni prodaje dodatni kontigent od 1.000 karata za sjevernu tribinu najvećeg srpskog stadiona! Cijena tih karata iznosiće 600 dinara (pet evra), a crveno-bijeli očekuju da u roku od nekoliko sati bude rasprodata svaka od ulaznica koje se nađu u prodaji.

Nije iznenađenje što novi prvenstveni okršaj Crvene zvezde i Partizana izaziva ovoliko pažnje, imajući u vidu da je rezultatski on izuzetno bitan. Pobjedom u prvom prvenstvenom derbiju ove sezone Partizan je pretekao na tabeli crveno-bijele, a ekipa Igora Duljaja od tada čuva jedan bod prednosti koji ima u odnosu na najvećeg rivala.

Zvezda je u međuvremenu promijenila trenera i tokom proljećnog dijela sezone Vladan Milojević će pokušati da nadogradi trofejni prvi mandat. Na nekadašnjeg prvotimca i trenera Crvene zvezde pao je teret da nadoknadi zaostatak za Partizanom, a nema bolje prilike od međusobnog duela koji bi mogao da odredi i konačan raspored na tabeli pred plej-of, u kojem će domaćin biti tim koji nakon 30 odigranih kola bude zauzimao prvo mjesto na tabeli.

Podsjećamo, na prvom derbiju u ovoj sezoni tim Igora Duljaja bio je bolji od ekipe Baraka Bahara (2:1). Prvi pogodak na meču postigao je Bibars Natho nakon što je Milan Rodić napravio penal, Mateuš Saldanja je duplirao prednost, a Šerif Endiaje u finišu susreta smanjio zaostatak. To nije bilo dovoljno, pa je cijeli plijen ostao u Humskoj.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:50
Igrači Zvezde odlaze do navijača
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC