• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan odgovorio Crvenoj zvezdi: Komedija i bestidnost drugoplasiranog na tabeli!

Autor Mladen Šolak

FK Partizan objavio saopštenje - odgovor Crvenoj zvezdi.

 Partizan odgovorio Crvenoj zvezdi saopštenjem  Izvor: MN PRESS

FK Partizan odgovorio je Crvenoj zvezdi na saopštenje. Dan nakon što su na "Marakani" upirali prstom ka Srđanu Jovanoviću, VAR sudiji meča Radnik - Partizan, zbog poništenog penala iz VAR sobe, iz Humske je takođe stiglo obraćanje javnosti, u kojem je navedeno da su u korist Zvezde svirana dva penala protiv Čukaričkog. "Prvi će sigurno ući u anale fudbalske igre", navedeno je.

Pročitajte saopštenje FK Partizan, koje prenosimo u potpunosti:

"Fudbalski klub 'Partizan' je prinuđen da se oglasi nakon utakmica koje su juče odigrane u okviru domaćeg fudbalskog prvenstva. Iako to nerado činimo, dužni smo da se oglasimo i zaštitimo Klub, stručni štab, igrače, ali i ostale časne fudbalske radnike i klubove u Srbiji. Juče smo mogli da posvjedočimo dobro poznatom maniru ponašanja jednog fudbalskog kluba, koji je nevješto pokušao da podmetanjem i besmislenim insinuacijama, uz povike ''Drž'te lopova'', dovede u zabludu fudbalsku javnost".

"Na utakmici Radnik – Partizan, protiv Partizana su dosuđena dva kaznena udarca, od kojih je prvi opravdano poništen nakon što je glavni sudija na terenu Miloš Milanović, provjerom VAR snimka utvrdio da nema elemenata za kazneni udarac. Istog dana, na utakmici u Beogradu, u korist Crvene zvezde svirana su dva kaznena udarca, od kojih će prvi zasigurno ući u anale fudbalske igre u Srbiji, kao jedan od najkomičnijih jedanaesteraca ikada dosuđenih. Sudar glavama dva igrača koja su bila u skoku i nakon što je igrač domaćeg tima prethodno rukom udario u lice igrača gostujuće ekipe, okarakterisan je kao jedanaesterac..."

Ipak to nije smetalo drugoplasiranom klubu na tabeli, da se brže bolje oglasi bestidnim saopštenjem, sa namjerom da pažnju javnosti skrene sa navedene utakmice. Drznuli su se čak da u toj svojoj samoobmani napadnu i najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića, čovjeka od integriteta i znanja. Kako drugačije objasniti činjenicu da sudija Jovanović uživa ogromno povjerenje FIFA i UEFA, te konstantno sudi utakmice u Ligi šampiona, a po ocjeni Crvene Zvezde istog sudiju treba protjerati iz srpskog fudbala... Prisjetimo se i da su u prošlosti iz Crvene zvezde tražili i udaljenje iz srpskog fudbala i sudije Milorada Mažića, koji je takođe sudio utakmice najvišeg nivoa u Ligi šampiona. Očigledno je da Crvena zvezda smatra da sudije čije je znanje, stručnost i poštenje prepoznato na svjetskom i evropskom nivou od strane FIFA i UEFA, ne mogu da sude u domaćem prvenstvu, već utakmice treba da sude oni koji su njima podobni i poslušni. Iako je odigrano tek treće kolo nastavka prvenstva, jasno je namjera Crvene zvezde da se ništa ne prepusti slučaju i da se vršenjem pritiska na sudije i sudijsku organizaciju, utiče na rezultate utakmica i time kroji poredak na tabeli. FK 'Partizan' će uvijek stati u zaštitu svojih igrača i ostalih časnih ljudi koji rade u srpskom fudbalu!"

Poslije pobjeda oba "vječita" rivala u subotu (Radnik - Partizan 1:2 i Zvezda - Čukarički 3:0), Partizan je ostao prvi na tabeli, sa bodom više od Zvezde. Temperatura raste dok se bliži "vječiti" derbi, za koji je već određen i datum i termin.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC