• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi ga "oteo", a on odbio Srbiju! Mile Svilar više neće da brani za reprezentaciju

Autor Dušan Ninković

Golman Rome i doskorašnji reprezentativac Srbije želi opet da nastupa za Belgiju.

 Mile Svilar ne želi nastupati za Srbiju Izvor: Raffaele Conti/IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Talentovani golman Rome i povremeni čuvar mreže reprezentacije Srbije Mile Svilar ne želi više da nastupa za nacionalni tim! Po informacijama Informera, on se neće naći na okupljanju u martu, ali ni u nekim narednim terminima! Mladi čuvar mreže donio je odluku i djeluje da je ona konačna - više se ne javlja selektoru, iako se Piksi izborio da on postane "orao"!

Zbog prejake konkurencije među stativama - a Srbija trenutno ima Vanju Milinković-Savića (Torino), Đorđa Petrovića (Čelsi) i Predraga Rajkovića (Majorka) - Svilar je Fudbalskom savezu Srbije preko čelnih ljudi Rome dojavio da se neće naći na martovskom okupljanju. Piksi neće imati golmana na raspolaganju za mečeve protiv Rusije i Kipra, a uskoro ćemo i zauvijek izgubiti mladog čuvara jer on ponovo želi da nastupa za Belgiju!

Sin nekadašnjeg golmana Radeta Svilara rođen je u Belgiji i za tu reprezentaciju je branio kroz mlađe kategorije, a djeluje da bi priliku mogao da dobije i u seniorskom timu. Kako je za Srbiju ubilježio nastup samo na nezvaničnom meču - poluvrijeme protiv Katara, on po FIFA pravilima može još jednom da promijeni nacionalni tim i tako se vrati u reprezentaciju koja mu je bila izbor u mlađim kategorijama.

Belgijanci su trenutno u potrazi za nasljednikom Tiboa Kurtoe, koji propušta Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Sudeći po formi u kojoj se Svilar nalazi, a trenutno je prvi golman rimskog tima, možda je mjesto među stativama na Evropskom prvenstvu namijenjeno baš njemu! Konkurencija će mu biti Tomas Kaminski (Luton), Koen Kastels (Volfsburg), Mats Sels (Notingem Forest) i Arno Bodar (Standar Lijež).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC