• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus ostaje bez trenera: Alegri odlazi?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kako prenose mediji iz Italije, Masimilijano Alegri napustiće klupu "stare dame".

 Masimilijano Alegri Izvor: Shutterstock

Brojni mediji iz Italije objavili su danas da će trener Juventusa Masimilijano Alegri ostati na funkciji do kraja sezone, a onda napustiti "staru damu" tokom ljeta.

Alegri ima još godinu dana ugovora sa višestrukim šampionom Italije, ali loši rezultati u posljednje vrijeme doveli su u pitanje njegovu budućnost na "Alijanc stadionu".

Iako vodeći italijanski mediji, uključujući "Tutosport" i "Gazetu delo sport", potvrđuju da Juventus ne razmatra otpuštanje trenera usred sezone, mnogi izvori sugerišu da će "bjankoneri" raskinuti saradnju odmah po završetku sezone.

Čini je da je odbrojavanje već počelo iako italijanski strateg, koji se nedavno posvađao sa Dušanom Vlahovićem, nije jedini problem Juventusa. Dodaje se da je direktor Juventusa Kristijano Đuntoli već dugo razmatrao neke druge opcije. Osim toga, nedavni loši rezultati torinskog giganta potvrđuju da im je potreban svjež početak u sezoni 2024/25.

Međutim, cijena za Alegrija i njegov stručni štab od 20 miliona evra bruto nije mala, pa Juventus mora da sjedne sa svojim trenerom i razmotri sljedeće korake i potencijalni finansijski dogovor ako se odluče za rastanak.

Zvanično, Đuntoli je ponovio da se Juventus oslanja na Alegrija i želi da nastavi rad sa njim i nakon ljeta, ali veliko je pitanje šta će se desiti ukoliko torinski klub ne ostvari zacrtane ciljeve do kraja sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC