• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi se oglasio poslije brodoloma Srbije: Sudija nas duplo kaznio, sve bi bilo drugačije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izjava selektora Srbije poslije ubjedljivog poraza u Moskvi

 Dragan Stojaković komentarisao poraz Srbije od Rusije 0:4 Izvor: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Srbija je ubjedljivo izgubila od Rusije (0:4), a selektor Dragan Stojković Piksi žalio je zbog ranog isključenja beka Milana Gajića, koji je skrivio penal i dobio direktan crveni karton. Od tog trenutka, Rusi su počeli da dominiraju i da daju golove, što praktično nisu prestali do kraja meča.

"Težak rezultat, ali ako je trebalo da se izgubi, onda bolje što smo večeras izgubili. Ipak je ovo prijateljska utakmica i u pravu ste, mislim da sve što smo željeli da sprovedemo u djelo nekim taktičkim zamislima palo je u vodu poslije 20 minuta. Crveni karton bio je očigledno velika prednost za rusku ekipu i bilo je jako teško igrati u jačem ritmu i napraviti bolji rezultat. Šteta zbog toga, djelovalo mi je prestrogo, jer je to dupla kazna - penal plus isključen igrač u tako ranoj fazi utakmice... Ostavilo je traga, u svakom slučaju", rekao je Stojković poslije meča.

"Ruska ekipa je jako dobra, znali su da iskoriste tu vrstu prednosti i na kraju nije bitno da li je 2:0, 3:0 ili 4:0, nisam zadovoljan jer nismo bili egal i jer nismo uspjeli da vidimo na djelu neke stvari koje smo spremali."

"Imali smo par odličnih situacija, mislim da je jedan šut Živkovića bio blizu gola... Šanse su imali i Gaćinović, Jović, stvorili smo nekoliko odličnih prilika, ali nismo uspjeli. Oni su nas sa druge strane kažnjavali i koristili tu prednost u igraču više. Na ovom nivou, to je zaista velika prednost i teško je da se oduprete tome."

Pred Kipar se u odbranu vraća Nikola Milenković?

"Analiziraćemo šta se desilo večeras. Već na sljedećoj utakmici nadam se da ću izvesti sastav za koji smatram da može da donese dobru igru i dobar rezultat. Nema nikakve panike. I da smo pobijedili, ništa se ne bi promijenilo, ovo je samo trening-utakmica, ali dobra trening-utakmica za Ruse, tako je ispalo. Idemo dalje, glavu gore i vratićemo se na ono što svi očekujemo, da dobro igramo i pobjeđujemo."

Kako su reagovali igrači na poraz?

"Igračima je teško pao crveni karton. Pričali smo u svlačionici da je manjak u igri veliki, da su Rusi to maksimalno iskoristili. Oni su dobra ekipa, nema sumnje, ali sigurno da bi sve izgledalo drugačije da smo ostali egal. Ovako penal u ranoj fazi, bez igrača, plus penal, mislim da je bilo previše da bi se nešto napravilo što bi nas zadovoljilo. Ovako idemo dalje, analiziraćemo, imamo meč na Kipru i pokušaćemo da popravimo ovaj utisak i da odigramo sa 11 igrača", nasmijao se Piksi na kraju.

Srbija će igrati protiv Kipra u ponedjeljak.

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC