• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da niko ne uzme u usta Lalatovićevu porodicu! Igor Duljaj: Igrao je u Zvezdi, ali moj je prijatelj

"Igrao je u Zvezdi, ali je moj prijatelj. Budimo posebni", rekao je trener Partizana

 Igor Duljaj o Nenadu Lalatoviću Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/MN Press

Dan uoči utakmice Partizan - Spartak Subotica (subota, 18.30), trener crno-bijelih Igor Duljaj apelovao je na navijače da se uzdrže od uvreda na račun Nenada Lalatovića. Temperamentni srpski trener, nekadašnji kapiten Zvezde, bio je saigrač Duljaju u Šahtjoru, a šef struke Partizana želi da meč u Humskoj protekne bez povika na račun Lalatovićeve porodice.

"Lalatović daje najveću snagu i energiju ekipi, on je ujedno i moj prijatelj i saigrač iz Šahtjora. Imali su dosta čudnih rezultata kod kuće, izgubili su nekoliko utakmica kod kuće, dok u gostima imaju pobjedu i tri neriješene. Taj podatak može malo da nas zabrine i naravno da će biti motivisani. Mi imamo svoj cilj i svoj plan da pred našom publikom osvojimo tri boda", počeo je Duljaj na konferenciji za novinare.

"Htio bih da kažem i još jednu stvar - da publika koja sutra dođe mora da bude posebna. Da svu svoju energiju i pažnju usmjerimo na podršku svojim igračima i da se Nenad Lalatović ne uzima u usta i njegova porodica. On je moj prijatelj, kolega, bez obzira što je igrao u Zvezdi, možete da zviždite, bilo šta, samo nemojte da uzimamo porodicu u neki drugi kontekst. Ovo mora da bude sportska priča i još jednom apelujem, mi smo posebni i moramo da budemo drugačiji od drugih".

"Vremena su kakva jesu, sport treba da spaja ljude. Imam dva izuzetno velika prijatelja u Crvenoj zvezdi, za ovih više od 10 godina nijednom se nismo posvađali zbog Zvezde i Partizana. Naravno, uvijek postoje neke čarke, ali sport je nešto što bi trebalo da bude čisto, što spaja ljude, a ne da ih razdvaja. Nenad Lalatović je moj kolega, kao i svi koji rade u srpskom fudbalu i mi bi svi trebalo da budemo primjer za nove generacije, za naše igrače... Slažem se da neki put iskočimo iz konteksta i da nekad moje ponašanje nije primjereno i naravno da se zbog toga stidim, ali to su sve emocije koje ne služe kao opravdanje, ali moramo da se trudimo da budemo što bolji ljudi i treneri i samo tako naš fubal može da ide napred".



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC