• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želim mu da donese bar 10 miliona evra u klub ! Nenad Lalatović: Uvijek imam simpatija za Zvezdinu djecu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni trener Nenad Lalatović nakon meča Zvezde i Spartaka prokomentarisao Jovana Mijatovića.

 Nenad Lalatović o Jovanu Mijatoviću Izvor: MN Press/Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je tokom priprema na Kipru savladala Spartak iz Subotice (3:1), a meč je obilježio spektakularan pogodak Jovana Mijatovića. Mladi fudbaler, o čijem odlasku iz kluba se već dugo priča, iskoristio je penal nakon prekršaja Manojlovića nad Rodićem, a gol je postigao tako što je "bocnuo" loptu. Saigrači su slavili sa njim, a nakon meča je i protivnički trener pohvalno govorio - Nenad Lalatović je upitan i za zagrljaj sa Mijatovićem.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je tokom jesenjeg dijela prvenstva preporodio Spartak iz Subotice, govorio je o mladom fudbalu i otkiro šta mu želi u narednom periodu. Istakao je Lalatović da je "slab" na igrače koje Zvezda odgaji, a da bi crveno-bijeli mogli da dobiju i više od deset miliona evra za mladog napadača.

"Mijatović je jedan sjajan momak, jedno sjajno dijete. On je Zvezdino dijete, ja uvijek imam simpatije prema Zvezdinoj djeci. Jednostavno, ja tom momku želim iz sveg srca da se proda i da Crvenoj zvezdi donese bar 10 miliona", rekao je trener Spartaka Nenad Lalatović nakon prijateljske utakmice na Kipru.

Trener tima iz Subotice i sam je prošao kroz školu aktuelnog šampiona Srbije, kasnije bio i kapiten prvog tima, a prije desetak godina i trener ekipe u kojoj su veliku šansu za dokazivanje dobijala djeca poput Vukašina Jovanovića, Mihajla Ristića, Marka Grujića i Luke Jovića.

Sada je na njihovom putu Jovan Mijatović, strijelac jednog gola u pobjedi Zvezde nad Spartakom i vjerovatno najtraženiji igrač iz Superlige Srbije u ovom prelaznom roku. Već nedjeljama se priča o njegovom odlasku iz kluba, iako je mladi fudbaler nekoliko puta isticao da želi da ostane u Zvezdi i tokom proljećnog dijela sezone se bori za šampionsku titulu.

U jesenjem dijelu sezone Jovan Mijatović je pokazao da je najbolja napadačka opcija crveno-bijelih. Sezonu je počeo na dvojnoj registraciji, uz nastupe za omladinski tim u Ligi šampiona i Grafičar u Prvoj ligi Srbije, ali se postepeno izborio za ulogu startera kod Baraka Bahara. Na 14 mečeva u Superligi Srbije Jovan Mijatović je postigao osam golova, a nekoliko njih donijeli su pobjede Zvezdi.

Pogodak mladog fudbalera.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC