• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda podnesem ostavku, imam ponude! Nenad Lalatović je ljut i ne prašta igračima

Trener Spartaka iz Subotice nagovijestio rastanak sa klubom poslije četiri mjeseca.

 Nenad Lalatović razmišlja o ostavci Izvor: TV Arena sport/screenshot

Spartak iz Subotice doživio je poraz od TSC-a na svom terenu 2:4, a trener Nenad Lalatović nagovijestio je mogući rastanak sa klubom. On je bio veoma ljut na svoju ekipu koja je na poluvremenu gubila 0:2, kada je Lalatović promijenio formaciju i izveo čak četvoricu iz igre.

"U prvom poluvremenu naša igra je bila očajna, a TSC mnogo bolji u tom dijelu, čestitam im. U drugom smo promijenili formaciju, dali dva gola, čestitam mojim igračima na tom dijelu meča, ali primili smo naivni gol, dobili crveni karton... Veoma sam ljut zbog prvog poluvremena, ne može tako da se uđe u utakmicu. Jedna smo ekipa na strani, druga kod kuće, odigrali smo veoma dobro kada sam promijenio formaciju. Ljut sam, vruća mi je glava. Vidjeću šta i kako", rekao je on.

Lalatovićev tim gubio je 0:3, a onda su pogodili Miloš Mijić iz slobodnog udarca i Vojo Ubiparip, udarcem na asistenciju doskorašnjeg igrača TSC-a Juga Stanojeva. Ipak, Aleksandar Ćirković je potom svojim desetim superligaškim golom stavio tačku na utakmicu u 74. minutu, dok je Spartak bio sa igračem manje od 68. minuta.

"Rekao sam igračima da moraju da odigraju za sebe. Ne može onako da se odigra prvo poluvrijeme. Kada sam preuzeo tim znao sam šta sam preuzeo, ali nema tu nekog pravdanja. Ko zna, možda podnesem ostavku. Vruća je glava, ne praštam te stvari, moramo kod kuće bolje nego prvo poluvrijeme. Ovo je već treći poraz kod kuće. Ko god ovdje da dođe, igra lagano, jer moji igrači kao da imaju pritisak i strah. Imam tu još nekih ponuda, čak i iz Superlige, i iz inostranstva, razmisliću ova dva dana da li da prihvatim ponudu i promijenim klub u Superligi ili prihvatim ponudu iz inostranstva. Ako budem promijenio, možda budem ostao u Superligi, možda ću u inostranstvo"

Spartak TSC
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Bivši trener Borac preuzeo je Spartak 15. novembra i ove sezone sa njim ostvario četiri pobjede, uz tri remija i pet poraza.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

A ko ti se to, navodno, nudi jadna mu majka

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC