• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laktaši za derbi protiv Radnika traže sudije iz Premijer lige BiH: Samo tako možemo zaštititi integritet takmičenja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Narednog vikenda na programu je meč koji bi mogao da odluči šampiona Republike Srpske i putnika u premijerligaško društvo.

 Laktaši traže sudije iz Premijer lige BiH Izvor: Promo/FK Laktaši

Laktaši će u subotu pred domaćom publikom pokušati da nanesu prvi ovosezonski poraz Radniku u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, te tako smanje prednost Bijeljinaca sa sedam na četiri boda.

Neće to biti nimalo lako, s obzirom da tim Velibora Đurića nije nijednom poražen u tekućem prvenstvu. Ali Laktašani se nadaju da bi u derbiju 24. kola mogli do trijumfa, kojim bi finiš sezone učinili mnogo zanimljivijim i svojim navijačima vratili nadu da do kraja mogu prestići Semberce na tabeli i izboriti povratak u premijerligaško društvo.

Ipak, pred derbi meč u Laktašima, domaćin se oglasio putem društvenih mreža, tražeći da se za ovaj susret delegiraju sudije iz višeg ranga takmičenja.

"Uzevši u obzir sva dešavanja u Prvoj ligi Republike Srpske, očekujemo da Savez za predstojeći derbi između Laktaša i Radnika delegira sudije iz Premijer lige BiH. S obzirom na to da se radi o jedine dvije ekipe koje vode tijesnu borbu za prvo mjesto, samo ozbiljan pristup organizaciji ovakvog meča može da zaštiti integritet takmičenja", istakao je direktor Laktaša Igor Radeljić.

Protekli vikend u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske obilježio je diskutabilan penal na utakmici Radnik - Leotar, kojim su Bijeljinci došli do tri boda u nadoknadi vremena. Nakon toga, oglasio se i klub iz Trebinje, koji je kao glavnog krivca za poraz označio sudiju Vanju Ajdera iz Banjaluke.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC