• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić o porazu od Želje: "Da sam stavio 6-7 svježih igrača, vjerovatno bih visio na najvećem drvetu, a i ovako visim"

Autor Haris Krhalić

Trener Sloge Doboj Vlado Jagodić najavio je polufinalni susret Kupa Dr "Milan Jelić". Iskoristio je priliku da prokomentariše i poraz od Željezničara, a pored toga otkrio je i da je Dejan Vidić uspješno operisan.

 Jagodić o porazu od Željezničara i zlonamjernim komentarima Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbalere Sloge nakon tri vezana meča u kojima nisu uspjeli stići do trijumfa, a ni gola, očekuju novi izazazovi u Kupu "Dr Milan Jelić".

Dobojlije će put Kozarske Dubice gdje će u prvoj utakmici polufinala ovog takmičenja snage odmjertiti sa ekipom Borca. Izabranici Slobodana Stanarevića nalaze se u odličnoj formi, a u posljednjih sedam utakmica upisali su šest pobjeda i primili samo jedan pogodak.

Trener Sloge Vlado Jagodić danas je održao pres konferenciju povodom sutrašnje utakmica. U uvodnom izlaganju otkrio je kako je Kup RS imperativ s obzirom da tim iz Doboja nikad nije osvojila ovo takmičenje. Inače, Sloga je dva puta igrala finale ovog takmičenja, ali je oba puta poražena (1994. i 2005. godine).

„Glavni cilj pred početak sezone je se što duže takmičimo u oba kupa. Naš imperativ je Kup 'Dr Milan Jelić' jer Sloga nikad nije osvojila to takmičenje. Smatram da je ovo veoma bitna utakmicu u ovom momentu. Znamo ko nam je protivnik, nastavljamo u ovom zahtjevnom rasporedu. Mi nismo ni Real Madrid ni Mančester siti, a ni Zvezda ni Partizan. Smatram da će biti jako teško ove sedmice“, rekao je Jagodić.

Iskusni stručnjak govorio je i o porazu u prošloj utakmici od ekipe Željezničara. Kako kaže „raznorazne kvalifikacije“ nakon ovog meča negativno su uticale na njegov tim.

„Borac iz Kozarske Dubice je ekipa koja je pokazala karakter i dobre rezultate. Sigurno će biti motivisani na svom terenu protiv Sloge, koja je uz Posušje hit ove sezone u Premijer ligi BiH. Vanjski svijet koji je bezobrazan jedva čeka neki lošiji rezultat pa da nam napravi raznorazne kvalifikacije koje nemaju veze sa životom, ali to loše utiče na psihologiju. Nemamo vremena da se zamaramo stvarima koje su objavljenje o ovoj utakmici koja je odigrana časno i pošteno“, dodao je on.

Šef stručnog štaba dobojskog premijerligaša najavio je i mnogo promjena u početnih 11 u poređenju sa utakmicom protiv Željezničara.

„Biće mnogo promjena u timu, ne iz razloga jer nekog potcjenjujem, a pogotov ne smijem potcijeniti ekipu koja ima jedan poraz u zadnjih sedam utakmica. Kolegu Slobodana Starčevića izuzetno cijenim, napraviće odlučnu karijeru. Moram rasporediti snage, imao sam to na umu i protiv Željezničara. Vidim sad da je sve bezobrzano okolo i da sam stavio 6-7 svježih igrača protiv Željezničara, a dogodilo nam se ovako da sve krene naopako,vjerovatno bih već visio na najvećem drvetu, a i ovako visim“, rekao je Jagodić.

Jagodić je za kraj i otkrio kakvo je stanje sa Dejanom Vidićem koji je sinoć uspješno operisan.

„Najvažnije nam je u ovom trenutku da je Dejan Vidić uspješno operisan. Jutros je u dobrom stanju, danas ćemo ga posjetiti i to nam je trenutno najbitnije. Dobar je čovjek nije zaslužio da mu se to dogodi, zbog njega moramo biti pravi. Igrači koji budu igrali sutra trebaju biti svjesni da igraju i za Vidića“, zaključio je trener Sloge.

Meč između Borca iz Kozarske Dubice i Sloge igra se sutra (10.april) od 15.30 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC