• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti iz Doboja: Vidić na operaciji, najbolji fudbaler Srpske duže van terena!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trner Sloge Meridian Vlado Jagodić saopštio kakvo je stanje sa povredom Dejana Vidića koji je u nedjelju morao da napusti teren na utakmici protiv Željezničara.

 Dejan Vidić Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Dobojska Sloga u nejdelju je ostala bez bodova pošto je poražena na svom terenu od Željezničara 3:0, ali je ostala i bez svog najboljeg igrača, Dejana Vidića.

Najbolji strijelac Sloge morao je da napusti teren dvadesetak minuta prije kraja, a dan kasnije stigle su i nimalo dobre vijesti iz Doboja.
Vidić zbog povrede ključne kosti odmah mora na operaciju, te ga očekuje duža pauza.

"Iza nas je veoma ružan dan, sportski dan koji je prošao onako kako niko nije mogao očekivati. Želim da upoznam javnost da je naš najbolji strijelac u pripremi za operativni zahvat. Neminovna je operacija, u pitanju je ključna kost, potpuna dislokacija i oporavak će potrajati malo duže. Izgubili smo veoma jak oslonac u ekipi, ali svi smo uz Dejana, svi ljudi iz kluba i svim mi pojedinačno. Svi želimo da operacija protekne u najboljem redu, poslije toga da oporavak prođe kako je predviđeno. Naš medicinski tim će pratiti svu situaciju i biti Dejanu na raspolaganju", rekao je Jagodić.

"Pored poraza i svega tog negativnog imamo dodatni problem u nastavku sezone, ali sada je najbitnije Dejanovo zdravlje. On je jak momak i nadam se da će on i porodica to uspjeti da podnesu na dostojanstven način i da operacija i oporavak prođu kako treba", dodao je trener Sloge.

Odsustvo Vidića biće veliki udarac za Slogu koja se praktično uključila u borbu za plasman u evropska takmičenja, a bori se i za trofej Kupa BIH, te Kupa Republike Srpske. U prvom meču polufinala kupa BIH Sloga je odigrala 0:0 sa Zrinjskim,a revanš je za 10 dana u Mostaru.

Vidić je ove sezone postigao 16 golova u Premijer ligi BIH, odnosno samo gol manje od Nemanje Bilbije, a na nedavno održanom „Danu fudbala RS“ proglašen je za najboljeg fudbalera Srpske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC