• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pa niste valjda očekivali lepršavu igru"?! Jagodić i Petrović saglasni: Rezultat 0:0 jeste ružan, ali daje nadu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Za razliku od publike u Modriči i gledalaca pored TV ekrana, treneri Sloge i Zrinjskog nisu nimalo razočarani remijem bez golova u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa BIH.

 Izjave Vlado Jagodić i ŽEljko Petrović poslije Sloga Zrinjski Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Tvrdo, bez golova i bez pravih prilika odigrali su fudbaleri Sloge i Zrinjskog prvu utakmicu polufinala Kupa BIH nakon koje je na semaforu stajalo 0:0.

Ovaj rezultat nije mnogo razočarao ni Vladu Jagodića na jednoj, kao ni Željka Petrovića na drugoj strani.

"Možda je bilo za očekivati ovakav rezultat. Bio je veliki ulog. I kolega Petrović i ja smo rekli ranije da ništa neće odlučiti ova prva utakmica, jer ulog je veliki ko god da se danas zaletio, vjerovatno bi doživio ono što danas nije nijedna ekipa. Nismo postigli gol, ali bi bilo mnogo rizično. Način na koji smo izašli da igramo je nešto već prepoznatljivo, htjeli smo u drugom poluvremenu da pred kraj dođemo možda do tog gola. Nemam šta da zamjerim igračima, samo ću ih pohvaliti. Zrinjski je mnogo dobra ekipa, tehnički i taktički, sigurno da je zadatak bio da se ne primi gol. Rezultat 0:0 je aktivan, znamo šta kup donosi, moramo da budemo zadovoljni ovim rezultatom i naravno da ćemo pokušati u revanšu da se postavimo kako Zrinjskom ne odgovara. Ima vremena još, do tada imamo još dvije utakmice", rekao je trener Sloge Vlado Jagodić i dodao:

"Čestitam mojim igračima i zahvaljujem se mnogobrojnoj publici večeras, jer mnogo nam znači. Danas je i teren bio uslovniji, nadam se da su gosti konačno zadovoljni terenom, mislim da se moglo igrati, a to što nije lepršava igra – pa nije valjda niko očekivao danas lepršavu igru? Bila je igra da se pobijedi, nijedna ekipa nije postigla gol, ali dobro je što ga nismo ni primili, kad se sve uzme u obzir 0:0 je ružan rezultat, ali on daje nadu i jednoj i drugoj ekipi".

Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Slično razmišlja nakon duela i trener Zrinjskog, Željko Petrović.

"Mi igramo protiv jedne dobre ekipe koja kući teško prima golove, imaju spoecifičan sistem i nije lako protiv njih igrati. Možda nam ni teren ne odgovara, ali je bio puno bolji nego prvi put kad smo ovdje igrali. Ovo je prvo poluvrijeme, imamo drugu utakmicu u Mostaru, nadamo se boljoj igri. Zadovoljan sam disciplinom, držanjem lopte, naravno zadnji pas je nedostajao, ali Sloga igra dobru, kolektivnu odbranu, imaju visoke igrače i moraš da paziš na kontre preko Vidića, imaju jednog od najboljih špiceva u ligi. Mislim da smo dobro strane zatvorili, nije bilo centaršuteva na Vidića, imali smo i Savića koji je skidao lopte ispred štopera. Što se tiče ove utakmice zadovoljan sam", zaključio je Petrović u izjavi poslije meča u Modriči.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC