• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na derbiju za titulu u Crnoj Gori! Morao da reaguje bivši fudbaler Partizana!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Budućnosti i Dečića bore se za titulu, a navijači prave haos.

 prekinut derbi decic buducnost za titulu u crnoj gori Izvor: MN PRESS

Fudbalski derbi koji bi mogao da odredi šampiona Crne Gore - utakmica Dečića i podgoričke Budućnosti na "DG Areni" prekinuta je zbog navijačkih incidenata koje su inicirali navijači gostujuće ekipe. Navijačka grupa "Varvari" prekinula je meč ubacivanjem velikog broja predmeta u teren, nakon čega je zatraženo kompletno pražnjenje tribine!

To je zahtjev koji "Varvari" nisu željeli da ispune. Nakon apela sudije Miloša Savovića, ali i delegata meča u Tuzima, gostujućim navijačima morao je da se obrati i kapiten podgoričkog tima Petar Grbić. Iskusni fudbaler meč je počeo na klupi za rezerve, ali je morao da priđe tribini sa najvatrenijim navijačima kako bi ih ubijedio da prestanu sa ubacivanjem baklji i petardi ili da napuste stadion! "Nemojte to da radite, napravićete još veći haos", rekao je Grbić navijačima, koji ga nisu poslušali.

Glavni arbitar meča poslao je igrače oba tima u svlačionicu, a kada je djelovalo da je smo sve bliži prekidu meča dogodila se velika promjena. Nakon više od pola sata pojedini navijači Budućnosti napustili su tribine stadiona u predgrađu Podgorice, što znači da bi u toku večeri mogao da se odigra i nastavak meča.

U trenutku prekida Dečić je imao prednost (1:0), pošto je nekadašnji napadač Partizana Bojan Matić već u 10. minutu pogodio gol gostiju iz Podgorice. Taj pogodak mogao bi da bude vrijedan titule, jer je Dečić prije ovog kola imao tri boda više od Budućnosti, a eventualna pobjeda u derbiju šampionata približila bi ih ciljnoj liniji.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC