• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaj komentarisao transparent Grobara! Treneru fudbalera sin pokazao parolu iz Arene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj oglasio se pred meč u Superligi.

 Igor Duljaj pozvao navijače Partizana na meč sa Čukaričkim Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbalerima Partizana ostala je još jedna utakmica u Superligi prije nego što se tabela podijeli na dva dijela i počne borba najboljih timova u zemlji za titulu i mjesta u evropskim takmičenjima. Djeluje da su crno-bijeli osigurali drugo mjesto i da će u nastavku sezone samo pokušavati da prestignu Crvenu zvezdu, za šta su im potrebni i navijači. Transparent "14. 04. Svi na Brdo!" pojavio se u Areni tokom meča protiv Valensije u Evroligi.

O toj poruci na košarkaškom meču dan pred gostovanje na Banovom brdu govorio je i Igor Duljaj, trener fudbalske sekcije Partizana. Nekadašnji defanzivni vezni crno-bijelih još jednom je istakao koliko mu znači podrška navijača koji ove sezone voljeni klub prate samo na gostovanjima.

"To mi je mlađi sin poslao. Stvarno sam oduševljen i mnogo nam znači podrška navijača, posebno kada igramo u gostima. Oni nam daju dodatnu energiju. Vjerujem da će tako biti i u nedjelju, ovom prilikom ih zovem da popune stadion, da se čuju samo oni i budu naš 12. igrač", rekao je trener Partizana pred meč protiv Čukaričkog.

Utakmica 30. kola između Čukaričkog i Partizana ima izuzetan značaj za oba tima. "Brđani" se bore za što bolju poziciju pred plej-of, kako bi se u doigravanju izborili za učešće u evropskim takmičenjima narednog ljeta, dok tim iz Humske i dalje misli na titulu. Partizan trenutno zaostaje četiri boda za Crvenom zvezdom, koju želi da prestigne kako bi prekinuo dominaciju. Ekipi Igora Duljaja potreban je kiks crveno-bijelih, ali i pobjeda na stadionu "Rajko Mitić" u prvom kolu plej-ofa.



Standings provided by Sofascore

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC