• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdina posljednja provjera za Partizan! Crveno-bijeli imaju još 90 minuta da se dokažu Miloju pred derbi

Zvezdin završni test pred plej-of i Partizan.

 Crvena zvezda Železničar Milojević najava Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda u nedjelju od 17 časova igra protiv Železničara iz Pančeva na "Marakani", u posljednjem kolu Superlige pred plej-of. Biće to ujedno i posljednji meč crveno-bijelih pred 173. "vječiti derbi", zakazan za sljedeću subotu u 18 časova. Lider Superlige ulazi u taj meč sa četiri boda prednosti u odnosu na Partizan, koji će iste večeri igrati protiv Čukaričkog.

"Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u proljećnom dijelu prvenstva. Pred nama je posljednji meč u regularnom dijelu šampionata. Promjenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu. Gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Očekujemo jako tešku utakmicu", rekao je Vladan Milojević za klupski sajt.

Govorio je strateg crveno-bijelih o šefu stručnog štaba Železničara.

"Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu".

Istakao je Milojević da su crveno-bijeli spremni za 30. kolo Superlige Srbije. 

"Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mjestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način".

Pohvalio je šef stručnog štaba Zvezde Lazara Romanića i istakao da je upoznat sa njegovim kvalitetima.

"Lazar jako dobro igra. Jedan je od boljih igrača u ligi. Dugo ga pratim, još kao mlad fudbaler je otišao u Grčku, gdje je ostavio sjajan utisak. Postigao je dosta golova u teškoj sredini i ligi. Sigurno da je ozbiljan igrač, trebalo bi posebno obratiti pažnju na njega".

Gelor Kanga će propustiti posljednje kolo regularnog dijela prvenstva.

"U ovom trenutku smo sigurni da Kanga neće nastupiti, pauziraće zbog žutih kartona. Ostali igrači su za sada spremni da nastupe".

Interesovalo je predstavnike medija i da li će se na terenu zajedno naći Žan Filip Kraso i Šerif Endiaje. "Ne znam, vidjećemo"



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC