• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat došao u Lacio i izbio haos: Legenda bježi poslije 10 godina

Samo što je došao u Lacio, Igoru Tudoru je jedan od najboljih igrača okrenuo leđa. Spreman je da se odrekne 12 miliona evra samo da ode.

 Luis Alberto želi da ode iz Lacija Izvor: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Igor Tudor preuzeo je Lacio nakon odlaska Mauriciju Sariju i za sada ima učinak od dvije pobjede i dva poraza na klupi "rimskog kluba". Djeluje da je pojedine igrače uspio da razmrda i da Lacio zaigra bolji fudbal, međutim donio je i određene probleme sa sobom, najviše zbog imidža koji ga prati.

Poznato je da je Tudor "nezgodan" prema svojim igračima, a čini se da je to natjeralo Luisa Alberta da brže-bolje pobjegne iz Lacija. Odmah poslije pobjede nad Salernitanom (4:1), jedan od najboljih igrača Lacija tražio je da raskine ugovor. Da stvar bude nevjerovatnija, Luis Alberto je ne tako davno produžio saradnju do ljeta 2027. godine, dobija svake sezone po četiri miliona evra, ali po dolasku Tudora spreman je svega da se odrekne.

"Takve se stvari u fudbalu dešavaju, ali možda baš i nije bio prikladan trenutak da to kaže. Kad je Tudor imenovan za trenera, Luis Alberto je došao i rekao mi da želi da ide na kraju sezone. Rekli smo mu da završi sezonu do kraja na najbolji način i ništa nismo obećali", rekao je sportski direktor Marijano Fabijani koji brani interese kluba.

Uz poruku da nije dogovoreno da se raskine ugovor sa Luisom Albertom, Fabijani je rekao da sve mora smireno da se analizira i da Španac nije smio da napravi takav potez koji je narušio integritet rukovodstva i trenera: "Ovo neće proći mirno u očima kluba. Nećemo se svađati, ali nećemo pristajati na kompromise. Ne znam šta se dogodilo samo šest mjeseci nakon što je produžio ugovor. Razgovaraćemo", dodao je.

Luis Alberto (31) je inače član Lacija još od 2014. godine kada je došao iz Liverpula i za deceniju je odigrao 302 utakmice za rimski klub i na njima zabilježio 51 gol i 76 asistencija. Sada je već rekao da "sigurno neće biti dio novog projekta Lacija" i da zato traži raskid bez ikakve nadoknade.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC