• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi obrt, evo ko vodi Partizan protiv Zvezde: Vazura prekinuo spekulacije, legenda na klupi u derbiju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije suspenzije Igora Duljaja bilo je mnogo spekulacija ko će voditi crno-bijele u derbiju. Sada je to izgleda završeno.

 Albert Nađ ipak vodi Partizan na vječitom derbiju Izvor: MN PRESS

Od brojnih problema Partizana pred novi "vječiti derbi" u Superligi Srbije, prvi je izgleda riješen! Kako je za "Sportski žurnal" potvrdio jedan od vodećih ljudi kluba iz Humske Miloš Vazura, ekipu će u duelu sa najvećim rivalom voditi Albert Nađ!

Nakon što je prvi trener ekipe Igor Duljaj dobio četvrti žuti karton ove sezone u duelu sa Čukaričkim i tako zaradio suspenziju za start plej-ofa i meč sa Crvenom zvezdom, postavilo se pitanje ko će voditi ekipu sa klupe. Prvi izbor je bio Albert Nađ, ali nakon što su se pojavile informacije da je došlo do konflikta u "Zemunelu", kao kandidat da vodi tim pojavio se Bojan Zavišić, nekadašnji desni bek crno-bijelih. 

"Nađ vodi derbi! Dobro ste me čuli... Nađ, legenda Partizana! Razgovarao sam sa Nađom, zaposlen je u Partizanu i shodno ulozi prvog pomoćnika zadatak mu je da u odsustvu Duljaja bude trener na vječitom derbiju. Prihvatio je", rekao je kratko za "Sportski žurnal", Miloš Vazura i tako za sada prekinuo spekulacije.

Nađu na ovom meču prema propozicijama Superlige Duljaj ipak neće moći da pomaže ni na koji način tokom meča. 

"Ekipe klubova mogu da vode samo treneri koji imaju važeću trenersku diplomu/licencu u skladu sa posebnim propisima FSS o trenerskim licencama. Narušavanje navedene odredbe povlači primjenu disciplinskih kazni definisanih posebnim propisima FSS. Ekipe klubova ne mogu voditi treneri koji se nalaze po bilo kakvom kaznom suspenzije izrečenom od strane nadležnih organa FSS ili Zajednice. Suspendovani trener prije, za vrijeme i po završetku utakmice ne smije boraviti u restriktivnom prostoru stadiona na kome se igra utakmica. Utakmicu može posmatrati samo sa tribina, a tokom utakmice ne smije komunicirati sa članovima stručnog štaba svog tima i igračima. Kršenje ove odredbe podliježe kazni u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSS", stoji u pravilniku o takmičenjima FSS.

(MONDO, Sportski žurnal, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC