• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ulazim, Ančeloti plače i kaže: Volim te!" Zato ga zovu Don: Tad sam posumnjao, ali bilo je kasno!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nije bilo lako da ode iz Reala, a kada je vidio da Karlo Ančeloti plače...

 Kazemiro o odlasku iz Real Madrida Izvor: AgenciaLOF/Action Plus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Madrid je prošao Mančester siti i Toni Kros i Luka Modrić nastavljaju put ka šestoj titulu u Ligi šampiona. Na pet će ostati njihov treći partner iz veznog reda, koga je Karlo Ančeloti uz suze molio da ostane u Madridu i nije uspio da ga natjera da se predomisli!

Nakon devet godina u prestonici Španije 2022. godine je Kazemiro riješio da pređe u redove Mančester junajteda i tako ide stopama Rafaela Varana koji se još ranije preselio na "Old Traford. Nakon 336 utakmica za Real Madrid i 18 trofeja sa 30 je stameni Brazilac otišao za 70.000.000 evra. Iako je Karlo Ančeloti i suzama probao da ga ubijedi da ostane!

"Odlučio sam da odem nakon osvajanja Lige šampiona. Već sam vidio da je moje vrijeme u Madridu prošlo, bio sam u dobrim godinama za odlazak, želio sam da nastavim da rastem Odluka nije bila nimalo laka, ljudi su me veoma voljeli", rekao je Kazemiro koga su sada u timu zamijenili mladi lavovi - Federiko Valerde, Oreljan Čuameni, Eduardo Kamavinga...

Ipak, Karlo Ančeloti ga je zamalo zaustavio! Nije želio da najmlađeg iz svog veznog trija koji je godinama dominirao izgubi ni po koju cijenu. A kakvu posebnu vezu "Don Karlo" ima sa igračima govori i ova anegdota sjajnog Brazilca. 

"Samo sam jednom dvoumio o odlasku iz Madrida u Mančester junajted. Bio je petak i sve je bilo gotovo. Morao sam da treniram, a nisam trenirao, jedino što je nedostajalo je potpis. Išao sam da razgovaram s Ančelotijem i on je već znao da odlazim. Ulazim u njegovu kancelariju, on se okreće i plače, kaže mi da ne želi da odem, da me veoma voli... i tu sam posumnjao u svoju odluku. Ali već sam dao riječ Junajtedu i to mi je bilo važnije od svega", rekao je Brazilac.

Dvije godine kasnije on je veoma daleko od nivoa fudbala u kome je učestvovao u Real MAdridu, ali je bar mogao da navija za Real protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Mada, nije bilo lako gledati meč u kome se "kraljevski klub" brani. 

"Kao navijač Reala sam patio. Real zna kako da prođe u takvim utakmicama, ali sam strahovao. Već sam znao, Siti ima jako dobre igrače i nevjerovatnog trenera koji zna šta želi. Real se branio, branio i branio. Jako sam srećan zbog bivših saigrača", iskren je Kazemiro.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC