• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor u Hrvatskoj, reprezentativcu Srbije smrskano lice: Dobio koljeno u glavu, hitno je operisan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đuro-Đulio Đekić je hitno operisan. Iako je operacija prošla dobro, on je ostao sa ozbijnim posljedicama.

 Operisan Đurom-Đulio Đekić nakon teške povrede lica Izvor: Twitter/FantomBeograda/Screenshot

Dobili smo i prve informacije o stanju mladog srpskog fudbalera koji je stradao na meču hrvatske lige. Slaven Belupo je savladao Goricu 4:1, ali nakon te utakmice niko nije govorio o fudbalu već o sudaru golmana Ivana Banića sa mladim reprezentativcem Srbije Đurom-Đulijom Đekićem. 

Bek mladih selekcija Sbrije doživio je tešku povredu i odmah se onesvijestio nakon sudara sa čuvarom mreže koji je istrčao da ispuca loptu. Ovaj incident se dogodio u 20. minutu meča, a Đekić je naletio na koljeno hrvatskog golmana. Odmah je ostao da leži nepomočno na travi i prebačen je u bolnicu. 

Hrvatski mediji javljaju da je operisan, da je operacija prošla uspješno, ali da je pretrpio veoma teške povrede i cijeli srednji dio lica mu je smrskan. Navodi se da su posljedice "kao da je bio žrtva teške saobraćajne nesreće".

Pogledajte snimak ovog sudara, ali upozoravamo da je sadržaj uznemirujući: 

"Nakon obavljenih pregleda u Opštoj bolnici Koprivnica, gdge je utvrđen višestruki prelom facijalne kosti, prelom arkade i potres mozga, Đuro-Đulio Đekić će biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje bi sutra trebalo da bude operisan", navela je Gorica odmah u saopštenju, a predsjednik kluba Nenad Črnko se takođe odmah oglasio.

"Fudbal donosi mnogo lijepih trenutaka, ali u jednoj sekundi, kad sve stane, kad nastane tišina, kad se uhvatite u molitvama, zapitate se ima li sve smisla… Mladi igrač Gorice Đuro-Giulio Đekić teško je stradao u jučerašnjoj utakmici u Koprivnici i danas prije podne će biti podvrgnut operativnom zahvatu. Vjerujemo i molimo se za brzi povratak. U ime svih iz Gorice zahvaljujem Darku Korenu, županu Koprivničko-križevačke županije, na brzoj reakciji i mobilizovanju svih u bolnici u Koprivnici, upravi Slaven Belupa, direktoru i osoblju koprivničke bolnice, Tomislavu Madžaru koji je iz Zagreba koordinirao prijem u KB Dubrava. Igračima jedne i druge ekipe veliki respekt jer u ovakvim situacijama teško je biti pribran", naveo je on. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

HNL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC