• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbina godinama niko nije vidio! Isplivala nova slika Nevena Subotića i poruka za Ligu šampiona

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevena Subotića niko nije vidio u javnosti oko dvije godine...

 neven subotic kako danas izgleda Izvor: Fotostand / Wagner / AFP / Profimedia

Sjećate li se Nevena Subotića? Bivši srpski reprezentativac ima 35 godina i oko dvije godine ga niko nije vidio. I kada se bavio sportom nije volio svjetla reflektora, pa ne čudi što se ne pojavljuje u javnosti od kada je otišao u penziju. Poslije dugo vremena konačno se pojavila njegova svježa fotografija.

Jedan njemački navijač uspio je da ga pronađe i na društvenim mrežama objavio je zajedničku fotografiju. "Ovaj čovjek zna kako se ulazi u finale Lige šampiona", napisao je momak čiji nadimak na Tviteru je Fiago. Jasna aluzija na to da se Dortmund bori za plasman u finale elitnog takmičenja.

U prvom meču polufinala "milioneri" su pobijedili PSŽ na svom terenu sa 1:0 i pokušaće prolaz da potvrde u Parizu u utorak. Posljednji put su se za "ušati pehar" borili baš sa Subotićem u sezoni 2012/13 i tada je minhenski Bajern slavio sa 2:1 golom Arjena Robena u samoj završnici.

Subotić je najveći trag ostavio baš u žutom dresu i tamo je igrao od 2008. do 2018. godine. Zajedno sa Matsom Humelsom činio je jedan od najboljih štoperskih tandema. Nažalost, ubrzo poslije tog poraza u finalu pojavile su se povrede. Sve češće je odsustvovao sa terena, pokušavao je da "oživi" karijeru u Kelnu, Sent Etjenu, Union Berlinu, Denizliju i Altahu, nije uspio. Upravo je za austrijskih klub odigrao posljednji zvaničan meč u maju 2021. godine.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica, dao je dva gola i imao je bitnu ulogu u kvalifikacijama za Mudnijal 2010. godine u Južnoj Africi. Sada se bavi humanitarnim radom i fudbal ga ne zanima previše. "Pratim mečeve s vremena na vrijeme, ali samo najvažnije momente. Fudbal me sam po sebi ne zanima, ne gledam cijelu utakmicu, ali mi je drago zbog bivših saigrača. Znam da ljudi lude zbog sporta. Moj otac je najbolji primjer, kad ogd ga pozovem gleda i drugu italijansku ligu ili tenis, a mene to nervira, jer je mnogo toga toliko nebitno", rekao je Subotić u jednom intervjuu po odlasku u penziju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC