• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC doveo bivšeg mladog reprezentativca Hrvatske: Prvo pojačanje u Bačkoj Topoli - zamjena za Zvezdinu želju?!

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske Luka Capan mogao bi da zamijeni Nemanju Stojića u posljednjoj liniji tima.

 Luka Capan potpisao za TSC  Izvor: MN PRESS

TSC iz Bačke Topole završio je sezonu u Superligi Srbije na trećoj poziciji, a to znači da će i u narednoj sezoni igrati evropske mečeve. Za ekipu Žarka Lazetića neophodna su pojačanja - prvo od njih stiže iz Grčke, a zapravo je riječ o hrvatskom internacionalcu. Luka Capan (29) novi je fudbaler tima sa sjevera Srbije.

Iskusni defanzivac stiže da pojača konkurenciju na štoperskim pozicijama u timu Žarka Lazetića, što je neophodno TSC-u. Posebno kada se ima u vidu da će Nemanja Stojić ljeto provesti u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu, a zatim možda i promijeniti sredinu jer je Crvena zvezda zainteresovana da ga vrati u svoje redove.

"Prvo pojačanje nešeg kluba u ljetnjem prelaznom roku je Luka Capan (1995). Hrvatski centralni defanzivac koji je prošao fudbalsku školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za turski Bursaspor i za mađarski Honved. Stiže nam iz grčke AE Kifisiasa. Dobrodošao u TSC porodicu", naveo je TSc na zvaničnim profilima na društvenim mrežama. Pogledajte predtavljanje novog igrača.

Capan je svojevremeno odigrao jedan meč za U-19 reprezentaciju Hrvatske i još sedam utakmica za nacionalni tim do 21 godine. najbolje se snalazi na poziciji štopera, ali može da odgovori zahtjevima i na mjestu defanzivnog veznog igrača. U karijeri je odigrao 19 mečeva u kvalifikacijama za Ligu Evrope i tri utakmice u grupnoj fazi tog takmičenja, pa se očekuje da njegovo iskustvo bude adut srpskog tima.

Podsjećamo, TSC će i naredne jeseni igrati u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. tim iz Bačke Topole kvalifikacije u Evropi počeće u plej-of rundi za Ligu Evrope - u slučaju pobjede igraće u tom takmičenju, a u slučaju poraza preseliće se u Konferencijsku ligu. ekipa Žarka Lazetića je prethodne jeseni igrala u grupnoj fazi Lige Evrope, protiv Vest Hema, Frajburga i Olimpijakosa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC