• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Albert Nađ ostaje trener Partizana? Šef crno-bijelih se oglasio za kraj sezone

Nekadašnji fudbaler Partizana još nije čuo šta klupski čelnici planiraju za narednu takmičarsku godinu.

 Albert Nađ o ostanku na klupi Partizana Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbalski klub Partizan odigrao je još jednu sezonu koju će navijači pokušati brzo da zaborave, a nema mnogo prostora za pripremu narednog takmičarskog ciklusa. Crno-bijele čekaju izazovi već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a djeluje da u Humskoj nisu definitivno prelomili da li će Albert Nađ povesti crno-bijele u novu sezonu.

To je istakao i sam trener, koji je gostovao u emisiji na zvaničnom Jutjub kanalu Partizana. Nađ je tom prilikom govorio i o planovima za narednu sezonu, odnosno nedostatku komunikacije sa klupskim čelnicima o toj temi. Prvenstvo je tek završeno, pa su u Partizanu očigledno svi riješili da uzmu nekoliko slobodnih dana prije nego što sednu za sto i razmisle o narednoj sezoni!

"O planovima još nismo pričali, jer smo prije nekoliko dana završili prvenstvo. Nisam ni sjeo sa ljudima iz kluba da mi kažu kakve imaju planove u vezi - svega. Tako da o planovima ne možemo još da pričamo", rekao je Albert Nađ prilikom gostovanja u Partizanovom podkastu.

Podsjećamo, Albert Nađ je ponikao u Teleoptiku, a zatim i mlađim kategorijama Partizana, prije nego što je odigrao četiri sezone u prvom timu. Uslijedila je avantura u Španiji gdje je igrao za tri tima, pa novih pet godina u prvom timu Partizana. Nakon igračkih dana radio je kao koordinator u Partizanu, a kasnije je postao sportski direktor crno-bijelih. Bio je pomoćni trener u stručnom štabu kada je Partizan vodio Savo Milošević, zatim prvi trener filijale Teleoptik i na kraju pomoćni trener Partizana kod Gordana Petrića i Igora Duljaja.

Trener Partizana postao je u samom finišu sezone 2023/24, nakon odlaska Igora Duljaja iz kluba. Crno-bijele je predvodio na pet mečeva u Superligi Srbije - poražen je od Vojvodine (3:2), remizirao sa Napretkom (3:3) i Radničkim (2:2), a savladao Mladost (3:0) i Čukarički (1:0).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC