• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžer iz rialitija o Piksijevom spisku: "Za mene je Babić tri puta bolji od njega!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji učesnik Velikog brata Manuel Stojanović radi kao fudbalski agent i vodi računa o karijeri reprezentativca.

 Manuel Stojanović smatra da je Srđan Babić bolji od Strahinje Erakovića Izvor: Youtube/elpedjolino/Instagram/manuelstojanovic/printscreen

Fudbalska javnost u Srbiji jedva čeka Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, kako bi na kontinentalnoj smotri poslije 24 godine gledala nacionalni tim. Prošlo je mnogo vremena, selektor Stojković se iz uloge kapitena preselio na klupu, a nedavno je saopštio spisak nasljednika koji će pokušati da prolaskom grupne faze ponove uspjeh od prije četvrtine vijeka i obraduju naciju.

Mnoge je iznenadio spisak selektora Dragana Stojkovića Piksija, a u oči je upadalo što nema defanzivca Strahinje Erakovića. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde dobro igra za Zenit iz Sankt Peterburga, ali je iz ruske Premijer lige poziv u reprezentaciju dobio samo Srđan Babić. Po mišljenju Manuela Stojanovića, fudbalskog menadžera koji je svojevremeno učestovao u rijaliti programu "Veliki brat", tu nema ništa sporno.

"Srđan je ušao u grupu najboljih zbog svojih partija ove godine u Premijer ligi Rusije. Zbog toga je prirodno da je na spisku igrača koji će ići na EURO. Eraković? Za mene je Babić tri puta bolji od njega", rekao je Manuel Stojanović za "Sport Ekspres".

Pogledajte kako je Manuel izgledao u Velikom bratu, a kako izgleda danas:

Srđan Babić je jedan od fudbalera o čijoj karijeri računa vodi Manuel Stojanović, a sudeći po njegovom Instagram profilu menadžerski posao uopšte nije lak. Često je na putovanjima, čak i na odmoru mora da obavlja važne telefonske pozive i sastanke od kojih zavise karijere igrača koji su mu ukazali povjerenje.

Odlazak Srđana Babića na Evropsko prvenstvo sa nacionalnim timom sigurno je važan i za Manuela, kojem bi to mogla da bude dobra preporuka za nastavak karijere. Podsjećamo, naša reprezentacija će ove godine poslije 24 godine nastupiti na Evropskom prvenstvu, a prvi put pod imenom Srbija.

Evropsko prvenstvo u Njemačkoj igra se od 14. juna do 14. jula, a izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće protiv Engleske, Slovenije i Danske.

(MONDO, D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC