• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC najboljeg prodaje na drugi kraj svijeta! Zbog Miloša milioni stižu u Bačku Topolu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani srpski fudbaler blizu je transfera u MLS, za šta će TSC dobiti tri miliona evra.

 Miloš Pantović odlazi u MLS ligu Izvor: MN PRESS

Jedan od najvažnijih igrača TSC-a iz Bačke Topole na korak je od odlaska iz kluba! Kako tvrdi španski "As", odnosno njihova verzija za američko tržište, krilni napadač Miloš Pantović (21) blizu je transfera u MLS, gdje bi trebalo da obuče dres Hjustona! Tim iz Teksasa posljednji se zainteresovao za mladog ofanzivca, ali je i prvi koji je krenuo u konkretnu realizaciju transfera.

Kako se navodi, Amerikanci su spremni da plate oko tri miliona evra za fudbalera koji je ove sezone bio jedan od lidera tima iz Bačke Topole, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni. Navodno je Hjuston jedan od četiri MLS ekipe koje su u prethodnom periodu skautirale Pantovića - počelo je od Minesote, ali su oni očigledno zakasnili sa početkom pregovora.

Sada je Hjuston najbliži potpisu mladog fudbalera koji je ponikao u Vojvodini, zatim igrao za Crvenu zvezdu, a preko pozajmice u Grafičaru stigao do Voždovca. Prvo je bio na pozajmici na krovu tržnog centra, zatim i prešao u taj tim, a u ljeto 2023. godine napravio je novi iskorak transferom u Bačku Topolu. Tada se pričalo o transferu u Partizan, ali je Miloš riješio da ode na sjever Srbije!

Pantović je tokom jedine sezone u dresu TSC odigrao 43 utakmice u svim takmičenjima, uz učinak od 12 golova i devet asistencija. Bio je strijelac protiv Olimpijakosa (2:2) za prvi bod TSC-a u grupnoj fazi Lige Evrope, a ove sezone imao je i gol protiv Crvene zvezde, odnosno asistenciju protiv Partizana.

Miloš Pantović je u januaru 2023. godine bio dio reprezentacije Srbije na američkoj turneji, gdje su skauti MLS timova mogli da ga vide. Kombinovani tim Srbije savladao je SAD (2:1), a Pantović je u drugom dijelu meča ušao sa klupe za rezerve. Za sada mu je to jedini nastup u reprezentaciji, dok je za nacionalni tim do 21 godine odigrao 11 mečeva.

(MONDO, D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC