• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi pitali samo za dva igrača Srbije, Gudelj ih sasjekao: Brinite o kome god želite, znamo da pričate o nama

Nemanja Gudelj je odgovarao na pitanja engleskih novinara u Augzburgu.

 Nemanja Gudelj o reprezentaciji Engleske Izvor: MN PRESS

Sve bliže je Euro i prvi meč reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj u kojem će "orlovi" snage odmjeriti sa Engleskom, a na prvoj konferenciji za medije reprezentativac Nemanja Gudelj je prvo odgovarao na pitanja engleskih novinara. 

"Da, to je velika utakmica za oba tima, svaka utakmica na Evropskom prvenstvu je bitna, ali ova je prva. Mislim da su obje ekipe spremne i najvažnija stvar je da smo došli ovdje da pokažemo zašto smo ovdje. Želimo to da pokažemo našoj zemlji na terenu. Prva utakmica je sjajna prilika za sve nas da pokažemo šta možemo da uradimo na ovom turniru", rekao je Gudelj.

Naglasio je da se sastav Srbije može da pobijedi Englesku uz dobru igru i ako se sve poklopi. U svakom slučaju, da se plaše nikoga i idu na pobjedu. "Mislim da možemo da pobijedimo, naravno, imamo kvalitetan tim sa jako kvalitetnim igračima! Možemo da pobijedimo svakoga ako budemo u dobroj poziciji. Na kraju nikad ne znate, to je fudbal i može da se dese iznenađenja. Nema straha, ne bojimo se nikoga iako imaju sjajan mlad tim, ali došli su ovdje da pobijede, nisu dugo ništa osvojili, tako da su došli ovdje da pokažu kvalitet, ali opet kažem mi se ne bojimo nikoga. Idemo da pobijedimo prvu utakmicu", rekao je Gudelj.

Odmah su engleski novinari krenuli da pitaju o dvojici fudbalera kojih se najviše plaše. Naravno to su Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, dva napadača koja godinama igraju na najvišem nivou.

"To su igrači koji daju golove! Ne bih rekao da se plašimo, uvijek kažemo da se nikoga ne plašimo. Mi imamo jako kvalitetne igrače u svim delovima terena i mogu da brinu o kome god žele, mi se fokusiramo samo na sebe, da se spremimo i budemo spremni za utakmicu u nedjelju", naveo je fudbaler Srbije.

Sa druge strane zanimalo je strane kolege da li Gudelj vidi Harija Kejna i Džuda Belingema kao najveće opasnosti za naš tim.  "Da, oni su jako bitni i dobri igrači. Kao što sam rekao mi se spremamo kao tim, treniramo i taktički i fizički i spremi smo da se suprotstavimo bilo kome".

Na samom kraju konferencije dobio je pitanje i koliko igrači međusobo pričau o rivalima. "Pričamo naravno o rivalima uvijek, ali smo mnogo više fokusirani na sebe. Mi znamo da i oni pričaju o nama, o imenima u timu koja su za njih opasna. Znamo, svjesni smo, znamo naš kvalitet i zato smo 90 odsto fokusirani na na nas", završio je Gudelj. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC