• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihini sinovi navijaju za Srbiju u Njemačkoj! Nasljednici legendarnog fudbalera sa stricem stigli na EURO 2024!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nasljednici legendarnog siniše Mihajlovića, sinovi Dušan i Nikola, podržaće Srbiju.

 Sinovi Siniše Mihajlovića navijaju za Srbiju na EURO 2024 Izvor: Instagram/nikomiha_/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu utakmciom protiv Engleske u nedjelju (21.00), a na toj utakmici za "orlove" navijaće i sinovi Siniše Mihajlovića. Dušan i Nikola doputovali su u Njemačku u društvu strica Dražena, Sinišinog rođenog brata, a njih trojica će biti podrška reprezentaciji na prvom Evropskom prvenstvu nakon 24 godine - još od kada je čuveni Miha bio jedan od reprezentativaca Srbije.

Zajedničku fotografiju iz Njemačke objavio je Nikola Mihajlović, a na njoj se vide njegovi brat i stric, kako za istim stolom čekaju početak meča protiv Engleza. Podsjećamo, Srbija će turnir otvoriti u Gelzenkirhenu protiv jedne od najboljih evropskih selekcija, a dobar rezultat bio bi vjetar u leđa čitavoj selekciji i selektoru Draganu Stojkoviću, nekadašnjem Mihajlovićevom saigraču.

Nakon ove utakmice Srbiju čekaju i mečevi protiv Slovenije i Danske, a na tim utakmicama će se određivati sudbina reprezentacije na ovom turniru. Plasman u nokaut fazu turnira obezbijediće po dvije najbolje selekcije iz svake grupe, ali i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, pa je jasno da srpski tim ima dobre šanse da stigne među najboljih 16 na kontinentu.

Tamo je posljednji put bio baš prije 24 godine! Selekcija u kojoj su igrali sadašnji selektor Dragan Stojković i Siniša Mihajlović učestvovala je na EURO 2000 kada je samo 16 timova bilo u takmičenju, a tadašnja SR Jugoslavija prošla je grupnu fazu i zatim na prvom koraku ubjedljivim porazom (6:1) eliminisana od Holandije, jednog od domaćina turnira.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC