• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jandrić najavio još novajlija u Borcu: "U pregovorima smo sa pet-šest igrača! Ako dođu, biće prava pojačanja"

Autor Dragan Šutvić

Sportski direktor crveno-plavih najavio je dovođenje novih igrača u narednim danima.

 Oliver Jandrić najavio pojačanja u Borcu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije nekoliko dana rada u Banjaluci, fudbaleri Borca se zajedno sa stručnim štabom od ponedjeljka, 17. juna, sele u slovenačko Zreče.

Tamo će odraditi drugi, najvažniji dio priprema za predstojeću sezonu, a u ovom slovenačkom mjestu ostaće do 28. juna. U međuvremenu će odigrati tri kontrolne utakmice – sigurni rivali su Celje (19. januar) i UTA Arad (24. jun), a u pojedinim srbijanskim medijima pojavila se informacija da bi crveno-plavi mogli da odmjere snage i sa beogradskim Partizanom.

"Zadovoljan sam kako je protekla prva radna sedmica. Igrači su stigli na pripreme u dobroj formi i voljni momenat je na maksimumu. Sada nam predstoji odlazak u Sloveniju, da udarimo temelj za sve što nas čeka u nadolazećoj sezoni. Najvažnije je da nas zdravlje posluži, a uvjeren sam da će stručni štab zategnuti konce igre do prve utakmice. Malo je vremena i zato moramo naporno da radimo svakog dana", rekao je za sajt kluba sportski direktor Oliver Jandrić, najavivši da će u narednih nekoliko dana stići mnogo novih imena kad je riječ o igračkom kadru.

"U završnim smo pregovorima sa pet -šest igrača koji bi u toku naredne sedmice trebalo da parafiraju ugovor sa našim klubom. Oni dolaze u Banjaluku na medicinske preglede, a potom bi trebalo da se priključe ekipi na pripremama u Sloveniji. Radi se o fudbalerima koji igraju u veznom redu, štoperu, te napadaču i igraču koji pokriva krilne pozicije. Ako sve bude kako treba uvjeren sam da će ta grupa igrača biti pravo pojačanje za našu ekipu", istakao je Jandrić.

Borac su do sada napustili Bojan Pavlović, Slobodan Đekić, Stefan Fićović, Vasilije Terzić, Jovan Nišić i Milan Makarić, a nova imena su Jurih Karolina, Nikola Milićević, Mateja Stašević i Luka Misimović.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Borac će odigrati 9. ili 10. jula, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Protivnika u toj fazi saznaće nakon žrijeba koji je zakazan za utorak, 18. jun.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC