• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojan Vranješ produžio ugovor sa Borcem!

Autor Dragan Šutvić

Vranješ će i u narednoj takmičarskoj godini biti član Banjalučana.

 Stojan Vranješ produžio ugovor sa Borcem Izvor: Promo/FK Borac Banjaluka

Fudbalski klub Borac produžio je ugovor sa Stojanom Vranješom, koji će i u sljedećoj takmičarskoj sezoni biti član crveno-plavih!

U prošloj takmičarskoj sezoni, u kojoj su crveno-plavi osvojili treću titulu prvaka BiH u klupskoj istoriji, Vranješ je upisao 20 prvenstvenih nastupa, postigavši tri gola, a u klub se vratio pred start sezone, iz tabora tuzlanske Slobode.

Bio mu je to drugi povratak u Borac u posljednjih nekoliko godina. Poslije odlaska 2010. godine i nakon devet godina internacionalne karijere, u Platonovu ulicu se vratio početkom 2019. godine.

Otišao je u novembru 2021. godine, a u međuvremenu bio jedan od najvažnijih šrafova na putu ka tituli, osvojenoj iste godine.

Internacionalnu karijeru, inače, gradio je u Rumuniji (Kluž, Panduri), Poljskoj (Lehija Gdanjsk, Legija Varšava i Pjast Glivice), Srbiji (Vojvodina) i Bangladešu (Bašundara Kings). U Bosni i Hercegovini još je branio boje Željezničara.

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću i naredne sezone nositi dres voljenog kluba. Lako smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Spreman sam, kao i uvijek, da dam svoj pun doprinos ostvarenju svih klupskih ciljeva. Znam da se od mene očekuje i da budem primjer za mlađe igrače, kako na terenu, tako i van njega. Borac je za mene posebna emocija i moja velika želja je da i naredne sezone nastavimo sa uspjesima u svim takmičenjima", rekao je Vranješ.

Borac su do sada napustili Bojan Pavlović, Slobodan Đekić, Stefan Fićović, Vasilije Terzić, Jovan Nišić i Milan Makarić, a nova imena su Jurih Karolina, Nikola Milićević, Mateja Stašević i Luka Misimović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC