• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lešinari" oduzeli zastave navijačima Engleske, 15 Engleza pobjeglo od trojice Delija?! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Borčevi navijači i pristalice Crvene zvezde oduzeli engleske zastave pred duel Srbije i Engleske na "Felstins Areni".

 Navijači FK Borac oduzeli zastave Englezima FOTO Izvor: Facebook/Hoolingans TV

Ako je vjerovati navijačkim nalozima na platformama X i Fejsbuk, navijači banjalučkog Borca bili su akteri oduzimanja engleskih zastava pred utakmicu između Srbije i Engleske u nedjelju uveče u Gelzenkirhenu.

Fejsbuk stranica "Hooligans TV" postavila je fotografiju nekoliko maksiranih navijača koji su se fotografisali sa ukradenim zastavama Engleske, okrenutim naopako, na kojima je pisalo "Sjeverni Birmingem" i "Mejdston".

U opisu su stavili da su u pitanju pristalice Borca iz Banjaluke, koje su na svoj Instagram profil odmah postavili "stori", čime su praktično potvrdili svoje učešće u oduzimanju engleskih zastava.

Izvor: Instagram/Lešinari Banja Luka

Osim toga, nalog "Hooligans.cz Official" objavio je sličnu fotografiju na kojoj dvojica navijača sa podignuta tri prsta poziraju sa engleskim zastavama "Sanderlend" i "Engleska".

U opisu je navedeno da su u pitanju navijači Crvene zvezde a u pojašnjenju "tvita" naglašeno je da su trojica Delija oduzela zastave petnaestorici Engleza, koji su se dali u bijeg.

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ocb

@Spiro. Za narode kolektivnog zapada sigurno da jesmo narod nebeski. Kod njih se njeguje lgbt i sve sto sluzi da se narusi svetinja porodice, a kod nas se njeguju porodicne i duhovne vrijednosti. Na stranu sta su nama radili i sta i dalje pokusavaju ali dovoljno je da vidis sta rade ukrajinskom narodu i palestincima sad i sve ti treba biti jasno. Naravno ako imas bar malo mozga u glavi pa mozes to da shvatis

Spiro

@Ocb mi smo jedini preostali svjetionik morala. Blago nama.

Čova Buraz

Engleski navijači su baš fini momci, pa vidim da ih zdušno brane veliki kosmopoliti, na ovom našem portalu.... Treba im pokazati da uvijek ima jačih i hrabrijih frajera... Pa i kad dolaze iz jedne Male Republike Srpske... Bravo Srbadijo.... Hejteri, vama je mjesto na Maksimiru ili Poljudu....

Ocb

@ljao. Mrze nas zato sto kolektivni zapad na celu sa engleskom,njemackom i amerikom od 90ih siri laznu propagandu o Srbima. To je glavni i osnovni razlog

Spiro

@Ocb a mi dobri, narod nebeski!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC