• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija protiv Engleske počinje EURO 2024: Kad se igra, gdje je prenos i za koga se Piksi odlučio u startnih 11

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srbija igra protiv Engleske prvi meč na Evropskom prvenstvu.

 srbija engleska uzivo prenos livestream arena sport najava meca Izvor: Printscreen/Arena Sport

Vrijeme je! Srbija kreće na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Čekalo se na ovo dugo, sada je čekanju došao kraj. U nedjelju od 21 čas "orlovi" će igrati protiv Engleske. Prvi ispit u Njemačkoj ekipa Dragana Stojkovića imaće protiv najtežeg rivala u grupi i jednog od favorita za osvajanje takmičenja.

Srpski reprezentativci i selektor Piksi već danima ističu da strah ne postoji, da će tim da pruži maksimum i da neće biti povlačenja. "Ako postignemo prvi gol, naređenje je da postignu i drugi. Vrlo prosto. To su sada pomalo šaljiva pitanja, ali vidjećemo kako se razvija utakmica i vidjećemo kako će se odvijati dalje. Potrebno je da budemo na maksimumu. Probaćemo da napravimo šanse, ali da ne zaboravimo da se igra na dva gola. Ovo je turnir, svaki gol je važan, svaki karton je važan. Bićemo spremni za taj izazov koji se zove Engleska", poručio je selektor Srbije.

Spremaju se igrači za početak meča, navijači koji su otišli na lice mjesta da bodre ekipu su se već okupili i znaju protokol odlaska na stadion. Velika podrška stiže i iz Srbije gdje će skoro svi da budu "zalijepljeni" uz televizore, telefone ili na koji god način da planiraju da gledaju meč.

KAD I GDJE SE IGRA

Da vas još jednom podsjetimo na osnovne informacije. Meč između Srbije i Engleske igra se u Gelzenkirhenu i počinje u 21 čas.

GDJE JE PRENOS

Prenos utakmice je na Areni sport 1 Premium kao i na RTS 1, a za gledaoce u Republici Srpskoj prenos je na BHT 1. Naravno, kao što ste i navikli tekstualni prenos možete da pratite na MONDU, a informacije sa lica mjesta javljaće i naš izvještač Milutin Vujičić.

KO IGRA ZA SRBIJU?

Izvor: MN PRESS

Ko će da igra za Srbiju? Selektor Stojković naglasio je nekoliko puta da već neko vrijeme zna kojih startnih 11 će da izađe na travnatu površinu u Gelzenkirhenu.

Ovako bi trebalo da izgleda postava: V. Milinković-Savić - Mijailović, Milenković, Pavlović - Živković, Lukić, Gudelj, S. Milinković-Savić, Kostić - Tadić - Vlahović.

SA KIM SU "ORLOVI" U GRUPI?

Pored Engleske u grupi sa Srbijom su još i selekcije Danske i Slovenije. Upravo će te dvije selekcije da odigraju svoj meč prije početka meča "orlova". Taj duel počinje u 18 časova i srpski reprezentativci znaće rezultat tog meča prije izlaska na teren.

U drugom kolu grupne faze Srbija igra sa Slovencima (20.6 u 15 časova), pa onda sa Danskom (25.06 u 21 čas).

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Piksi žonglira
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC