• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas na EURO 2024: Navijamo za Srbiju, a još jedan meč je važan za Piksija i "orlove"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pored reprezentacije Srbije koja igra sa Engleskom igraće se još dvije utakmice.

 EURO 2024: Treći dan, raspored mečeva Izvor: MN PRESS

Srbija konačno započinje učešće na Evropskom prvenstvu. Igraće od 21 čas protiv selekcije Engleske na stadionu u Gelzenkirhenu. Navijaćemo svi za "orlove" koje predvodi Dragan Stojković Piksi, ali to nije jedini meč koji je na programu danas na šampionatu Starog kontinenta. Imaćemo i dva meča kao "zagrijavanje".

Poslije goleade na otvaranju i utakmici Njemačke i Škotske (5:1), bilo je golova i u subotu. Na tri odigrana meča postignuto je 10 golova i neka se nastavi sa goleadama i u nedjelju. Vidjećemo i koliko puta će se mreže tresti u nova tri meča.

Termini su poznati i ne mijenjaju se, prvi meč kreće u 15 časova, drugi u 18, treći u 21 sat. Dakle, zabava je zagarantovana. Spremite se i uživajte.

POLJSKA - HOLANDIJA

Izvor: Profimedia

Koliko i da li nešto može Poljska da uradi bez najboljeg igrača i najboljeg strelca Roberta Levandovskog. Najavljeno je da napadač Barselone zbog povrede neće igrati u prvom meču i da će ljekari uraditi sve da ga oporave za naredne dvije utakmice. To sigurno olakšava malo posao Holanđanima.

Virdžil van Dajk kao najbolji igrač tima neće morati bar da brine za Levandovskog na stadionu u Hamburgu. Ova dva tima posljednji put su se sastala u Ligi nacija 2022. godine. Prvi meč završen je bez pobjednika u Roterdamu (2:2), dok je drugi u Varšavi pripao gostima (2:0).

SLOVENIJA - DANSKA

Izvor: Profimedia

Ovaj meč pratiće vjerovatno i Piksi i njegovi saradnici. Zašto? Zato što je u pitanju susret dvije selekcije koje igraju u grupi sa Srbijom. Prema kvotama kladionica favoriti u ovom meču su Danci, pa će možda to da bude i još jedan motiv više za Sloveniju i Jana Oblaka.

Zanimljivo je i da su ove dvije selekcije bile u grupi i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. U Sloveniji je bilo neriješeno (1:1), dok su u Danskoj domaćini slavili (2:1).

SRBIJA - ENGLESKA

Izvor: MN PRESS

Jasno je svima da je Engleska jedan od favorita za osvajanje šampionata, ali to ne znači da će se Srbija predati. Potvrdio je to i Piksi i obećao da će "orlovi" da krenu u napad. Bilo bi lijepo da naprave i prvo veliko iznenađenje u dosadašnjem toku takmičenja...

Hari Kejn sa jedne, Aleksandar Mitrović sa druge strane. Ovde, priznajemo, ne možemo da budemo objektivni. Srbijo, idemo!

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:23
Trening Srbija pred Englesku
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC