• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Važno saopštenje pred prvi meč Srbije na EP! Evo šta navijači moraju da znaju u Njemačkoj!

Autor Dragan Šutvić

Pred utakmicu Srbija - Engleska oglasio se organizator turnira.

 Saopštenje za navijače Srbije pred utakmicu sa Engleskom Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje Evropsko prvenstvo utakmicom protiv Engleske (nedjelja, 21.00), a taj meč privlači mnogo pažnje u čitavoj Evropi. engleski navijači tradicionalno u velikom broju prate reprezentaciju na međunarodnim takmičenjima, Srbija ima jaku dijasporu, a za četu Dragana Stojkovića Piksija navijaće i Škoti - najbrojnija navijačka grupa na turniru.

Kako bi se izbjegli incidenti i sve prošlo u najboljem redu, Nijemci su pokušali da do detalja organizuju čitav dan u Gelzenkirhenu. Poznato je gdje će se okupljati navijači Srbije i kako da stignu do stadiona, a tu su i korisni savjeti za snalaženje po gradu. Takođe, u važnom saopštenju koje je Evropsko prvenstvo objavilo navodi se da unošenje alkohola nije dozvoljeno, kao i da je potrebno izbjeći nošenje krupnih predmeta na stadion.

"Reprezentacija Srbije u nedjelju, 16. juna igra prvi meč u grupnoj fazi Evropskog prvenstva protiv Engleske u Gelzenkirhenu, tim povodom nekoliko važnih informacija od strane organizatora za sve one koji dolaze na stadion. Donošenje alkohola na Vaše mjesto, uključujući ono pivo od 0,00% alkohola, nije dozvoljeno. Alkohol se može kupiti na štandovima, ali se ne smije piti na tribinama. Važi ograničenje kupovine od 2 piva.

Pripreme za ulazak na stadion:

  • Dođite ranije - Kapije se otvaraju tri sata prije početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provjere.
  • Nosite malo stvari - Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.
  • Svi stadioni za EURO 2024 su mjesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

Priključite se mjestu okupljanja srpskih navijača:

  • Srpski navijači će se okupiti na Mjestu okupljanja navijača - Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje prije utakmice!
  • Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00
  • Pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

Uputstva za prevoz:

  • Do mjesta okupljanja navijača - Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mjesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)
  • Do stadiona - Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Ostale informacije i vijesti uživo, molimo vas da potražite na zvaničnoj aplikaciji Event Companion on the UEFA EURO 2024", navodi se u saopštenju koje je FSS objavio na zvaničnom sajtu.

Podsjećamo, reprezentacija Srbije igra protiv Engleske u nedjelju, od 21:00. Biće to prvi meč srpskog nacionalnog tima još od vremena Jugoslavije, koja je posljednji put na kontinentalnoj smotri igrala 2000. godine!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC