• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac predstavio tri pojačanja: Misimović, Stašević i Milićević potpisali ugovore

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pred odlazak na pripreme u Sloveniju, Banjalučani ozvaničili saradnju sa trojicom fudbalera.

 Mateja Stašević, Nikola Milićević i Luka Misimović potpisali za Borac Izvor: Promo/FK Borac

Mateja Stašević, Nikola Milićević i Luka Misimović novi su fudbaleri banjalučkog Borca. Triling mladih igrača dobiće priliku da se nametne stručnom štabu i da se izbori za svoje mjesto u timu "crveno-plavih".

Mateja Stašević potpisao je ugovor na dvije godine, a fudbalsko obrazovanje stekao je u omladinskoj školi beogradskog Partizana. U taboru "crno-bijelih" prošao je sve selekcije, a seniorsko iskustvo sticao je u Vršcu i Zvezdari, iz koje je stigao u Platonovu ulicu.

"Drago mi je što sam stigao u Banjaluku. Nisam imao puno dilema kada je stigao poziv iz Borca. Na meni je da treniram i da se izborim za svoje mjesto u ekipi. Saigrači su me dobro prihvatili i imam samo riječi hvale za sve. Slijedi nam odlazak u Sloveniju na glavni dio priprema, a znam da samo napornim radom mogu da steknem povjerenje stručnog štaba", rekao je Stašević.

Na gol-liniju stigao je Nikola Milićević, koji ne krije zadovoljstvo što je potpisao jednogodišnji ugovor. Svjestan je, kaže, da mu predstoji naporan rad, ali će dati sve od sebe da bude od koristi ekipi.

"Moram da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu Borca na ukazanom povjerenju. Stigao sam u šampionske redove i za mene je ovo korak naprijed u karijeri. Daću sve od sebe da predanim radom napredujem još više i da doprinesem ostvarenju svih ciljeva u narednoj sezoni", istakao je nekadašnji čuvar mreže federalnog prvoligaša Stupčanice.

Paraf na jednogodišnji ugovor stavio je i Luka Misimović, koji je u martu napunio devetnaest godina, a omladinski staž proveo je u Ingolštatu i Minhenu 1860.

"Borac je odlična sredina za razvoj mladih igrača, tako da sam rado prihvatio poziv da dođem u Banjaluku i da ovdje nastavim sa svojim daljim napretkom. Svi u klubu su me odlično prihvatili od prvog dana i uvjeren sam da ću svakim novim treningom biti još bolji", rekao je Misimović, sin nekadašnjeg reprezentativca BiH Zvjezdana.

Podsjetimo, prije njih trojice, ozvaničena je saradnja sa Jurihom Karolinom.

Banjalučani će do ponedjeljka trenirati na svom terenu, kada odlaze na pripreme u Sloveniju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC