• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Srbije dobio dijete tokom EURO 2024

Pred važan meč protiv Slovenije malo radosti u taboru Srbije, Đorđe Petrović je postao tata.

 Đorđe Petrović postao otac Izvor: Instagram/_djinapetrovic_/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je Evropsko prvenstvo porazom od Engleske (1:0), a pred drugi meč turnira stigle su i loše i dobre vijesti u tabor. Između prve dvije utakmice na turniru saznali su da će krilni fudbaler Filip Kostić morati da završi učešće zbog povrede koljena, a istog dana je rezervni golman Đorđe Petrović saznao najljepše vijesti - njegova supruga Đina se porodila

Tako je srpski tim dobio i malo razloga za radost pred najvažnije mečeve na turniru. Slijede im utakmice protiv Slovenije i Danske, one treba da odrede konačan plasman u grupi i velika su nam šansa da se izborimo za nokaut fazu takmičenja. mogao bi to da bude poklon saigrača Đorđu, koji će nakon Evropskog prvenstva imati i novu životu ulogu. Pogledajte kako izgleda njegova supruga Đina, bivša misica:

Đorđe i Đina zajedno su već nekoliko godina, a upoznali su se još dok je talentovani čuvar mreže branio u Srbiji. Đina je svog izabranika pratila praktično kroz čitavu karijeru, od nastupa u beogradskom timu, preko igranja u američkom MLS, pa sve do izuzetno visokog transfera teškog 16 miliona evra, kada je Petrović potpisao za engleski Čelsi.

Srpski čuvar mreže preselio se u Premijer ligu na početku prethodne sezone, a Englezima je odmah zapalo za oko da sa njim stiže i ljepotica koju javnost u Srbiji dobro poznaje. Svojevremeno je Đina bila "Miss Earth Serbia", a išla je i na takmičenje svjetskih ljepotica. "Vrlo sam zahvalna što ću ići na svjetsko takmičenje na Filipine gdje ću predstavljati svoju zemlju. To je nešto o čemu sam sanjala dugo vremena, ali nisam znala da će snovi postati realnost", rekla je tada.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC