• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reprezentativac Srbije već u Beogradu! Napustio nacionalni tim - sam došao u Srbiju!

Autor Dragan Šutvić

Srpski fudbaler Ivan Ilić navodno je doputovao u Srbiju prije saigrača, koji treba da stignu tek kasnije večeras.

 Ivan Ilić se prvi vratio sa EURO 2024 Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije eliminisana je sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj remijem protiv Danske u utorak uveče, a u srijedu uveče očekuje se da tim predvođen Draganom Stojkovićem Piksijem doputuje u Beograd. Prije toga u Beograd je već stigao jedan od reprezentativaca, koji je nacionalni tim napustio ranije nego što je trebalo!

Kako prenosi "Kurir", vezni fudbaler Ivan Ilić već je napustio reprezentaciju i sam se uputio ka Beogradu, redovnim letom njemačke kompanije "Lufthansa". On će prvi stići u Srbiju nakon još jednog neuspješnog nastupa na velikom takmičenju, ali treba napomenuti da Ilić ovim potezom nije prekršio disciplinu u nacionalnom timu.

Igrači imaju slobodu da se samostalno vrate sa turnira. Ipak, postoji i druga strana medalje - ovakav potez veznog fudbalera iz Niša mogao bi da bude signal loše atmosfere u nacionalnom timu, odnosno da nije sve bilo idealno kako je selektor Stojković pokušao da nam predstavi tokom prethodnih dana.

Detalje ćemo možda saznati u narednim danima, kada svi predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, članovi Piksijevog stručnog štaba i reprezentativci stignu u Beograd i odmore se nakon turnira. Tada ćemo možda znati više i o odluci Predraga Rajkovića, Sergeja Milinković-Savića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića da ne nastupaju za nacionalni tim dok je selektor Dragan Stojković Piksi. Za kraj samo da pomenemo da je Ivan Ilić nastupio na sva tri meča - odigrao je 45 minuta protiv Engleza, svih 90 protiv Slovenije i još 67 protiv Danaca.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC