• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u reprezentaciji, četvorica ne žele da igraju za Piksija? Rekli NE Srbiji dok Stojković vodi tim?!

Autor Dragan Šutvić

Bura se dešava u selekciji Srbije, ako je istina ono što pišu mediji!

 Mitrović Milinković Savić Tadić i Rajković ne igraju za Srbiju dok je Piksi selektor Izvor: MN PRESS

Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj poslije remija sa Danskom 0:0 u trećem kolu grupne faze, a nakon toga je izbila buna u nacionalnom timu! Kako prenosi "Informer", četiri fudbalera razmišljaju o tome da napuste nacionalni tim ako Dragan Stojković Piksi ostane selektor "orlova".

U pitanju su kapiten Dušan Tadić, najbolji strijelac u istoriji nacionalnog tima Aleksandar Mitrović, vezista Sergej Milinković-Savić i prvi golman ekipe na Euru Predrag Rajković.

Srbija je prvenstvo završila na posljednjem mjestu grupe C sa dva boda iz tri meča, a kapiten Dušan Tadić je već poslije prve utakmice sa Engleskom istakao nezadovoljstvo odlukama selektora i odlukom da ga ne stavi u startnu postavu. Ponovio je da je time nezadovoljan i poslije utakmice sa Danskom i kraja takmičenja. 

"Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da bih mogao više da pružim ekipi, jer sam timski igrač, hoću da pomognem timu. Nisam bitan ja uopšte u ovoj priči, već je bitno šta donosiš i šta značiš na terenu. Da sam igrao više, mislim da bih mogao više da pružim, naravno. Odluka je takva, šta god da se dešava. Gledam u Hrvatskoj Modrića, tri godine je stariji od mene i uglavnom je svaku utakmicu na terenu, nebitno kakva da je situacija. Tu sam, igram koliko treba da igram i koliko mi se kaže, ja ću da igram i to je to", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Sergej Milinković-Savić nije davao izjavu poslije meča sa Danskom, a Aleksandar Mitrović je na pitanje da li će nastaviti da igra za nacionalni tim rekao: "Da li ću ostati u dresu Srbije? Bože zdravlja, vidjećemo, rano je za te priče, mislim da treba da pustimo da prođe vrijeme, ohladimo glave, ne treba vruće glave donositi odluke. Pričaću sa porodicom, saigračima, vidjeću… Za sada sam tu i Bože zdravlja ostaću".

Golman Predrag Rajković je poslije same utakmice rekao da Dragan Stojković dobro radi svoj posao. "Selektor dobro radi svoj posao, svako zna šta treba da radi i gdje da se kreće. Fudbal je živa igra i nekada mora još i da se improvizuje, ne možemo uvijek da pratimo šablone, ne možemo uvijek da igramo onako kako se zacrta dan pre ili na sam dan utakmice. Nekad moramo da improvizujemo, ali meni se čini da je sistem kom težimo dobar", kazao je Rajković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC